facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drink Bright Spirits

Info

Introducing the first Dutch sugar free mix drink: Bright Vodka Soda Classic Lemon.

• no sweetener
• no carbs
• no preservatives
• 75kcal per can
• great fresh taste

Available soon! Follow us for new flavor updates.



"Slijterij Groningen is een dranken speciaal zaak voor Groningers door Groningers."
Adres:
Telefoonnummer: +31505690136
Stad: Groningen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lijfering Drankengroothandel Lijfering Drankengroothandel 558 meter Sommige chauffeurs mogen wel even in opleiding. Vrachtwagen ging door rood bij Sontpl...
Hooghoudt Hooghoudt 1 km Welkom bij Hooghoudt. 100% Natuurlijke en ontzettend lekkere producten met de heerlij...
Macphisto Macphisto 3 km
Slijterij Groningen Slijterij Groningen 3 km Slijterij Groningen is een dranken speciaal zaak. Graag delen wij onze passie en lief...
Mr. Mofongo Mr. Mofongo 3 km Heerlijk eten beste brownies ooit!, prachtige locatie en vriendelijk personeel.
Jos Beeres Jos Beeres 3 km Heerlijke Wijnen en andere producten ook heerlijk
De Bubbelaars De Bubbelaars 4 km Champagne
Gall & Gall Meins Beijum Gall & Gall Meins Beijum 4 km Franchise Gall & Gall slijterij in de wijk Beijum in Groningen
Mitra Overwinningsplein Mitra Overwinningsplein 4 km Lekkere fles beaujolais primeur gehaald.
VINO ⓔ SENSI VINO ⓔ SENSI 7 km De beste online wijnwinkel voor Italiaanse wijnen!
Dikdoun Dikdoun 190 km Wij van DIKDOUN maken verschillende kraftbieren en droplikeur met Groningse handen en...
Recensies
Veel keuze en erg vriendelijk personeel. Bij het samenstellen van een bierpakket kon ik het enthousiasme van de medewerker zeker waarderen. Ik zou deze slijterij zeker aanraden!
Hoeveel biersoorten wil je hebben? Ongelooflijk veel! Uitgebreid aanbod wijnen, wiskeys etcetera. Vriendelijke deskundige medewerkers, aanrader.
Wat een bier collectie heeft deze winkel zeg, ben er ruim 30 min binnen geweest en met een volle tas weer naar buiten gelopen. Kom hier zeker nog een keer weer, de rest van de drank keuze leek ook wel goed. Maar mijn eigen interesse ligt toch echt bij bier.
Super fijne slijterij met een heel groot en divers aanbod.
Erg vriendelijk en deskundig geholpen voor een bierproeverij op maat. Persoonlijke aanbevelingen van het personeel mogen ontvangen en als je zo nu en dan iemand tussendoor laat afrekenen kunnen ze écht de tijd voor je nemen. Ik blijf hier komen!
Vandaag wat lekkere drankjes halen was het idee. De plantation XO zag er goed uit maar was me wat te duur wel 62 Euro! 2 weken geleden nog voor 39,95 gehaald online dat dan weer wel. Op naar het volgende drankje, dat moest een Patron Silver worden.Deze stond hier te boek voor 38,95 euro, zeer net geprijsd dus ,daar deze online voor 37,95 gaat.Ik zij tegen de meneer achter de toonbank: die mag wel mee. Ik wilde afrekenen maar het duurde en duurde maar. Op een moment zij de verkoper, hij kost nu 58 euro mijnheer, waarop ik zei: mooi niet. Kort gezegd , ieder mag zijn centjes verdienen,maar dit gaat nergens meer over ,met zulke marges,woeker prijzen noemt men dit ook wel.Dit terwijl ze al grof geld verdienen in tijden van corona.......de slijterijen zijn nl wel geopend als eerste levens behoefte. Ik haal mijn spullen wel elders ook als het duurder is dan online, maar wel voor een eerlijke prijs.
Een leuke winkel met heel veel biersoorten. Zeer zeker weer langskomen. Goed winkel punt uit!
Altijd alle tijd voor informatie , veel kennis over dranken en hun ingrediënten en er wordt steeds meegedacht over de toepassingen en opties om een dinner tot een super avond te maken .
Op 22 Augustus de winkel ingelopen voor een flesje drank voor mijn grootvader. Bij binnenkomst zag ik al wat voor een enorm assortiment aan dranken ze hebben. Ik was hierdoor een beetje overweldigd over wat ik nou moest gaan kopen. Maar dankzij een lieve dame die er werkt toch een prima keuze gemaakt! Wat een geweldig en behulpzaam personeel. En over het Assortiment ben ik zeer te spreken. Ook kunnen zie hier op verzoek wat voor je bestellen als ze het niet in de winkel te koop hebben. En daar ga ik zeker gebruik van maken! Mocht ik weer graag een flesje sterke drank of bier willen kopen dan ga ik zeker terug naar Slijterij Groningen!
Leuke slijterij! Veel ervaring en vriendelijk personeel. De keuze is reuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid