facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Driezwaantjes Langweer

Adres: Buorren 22, 8525 EC Langweer
Telefoonnummer: 0513-499171
Stad: Langweer
Route: Buorren 22
Postcode: 8525 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wapen van Langweer Wapen van Langweer 73 meter Heerlijk Asperger met zalm & Salade gegeten!Eten: 5/5
Dance Café de Wielen Dance Café de Wielen 203 meter Het gezelligste café van Langweer, aan de oude haven.
Recensies
Heerlijk gegeten, vriendelijke en snelle service. Dikke aanrader!Eten: 5/5
Gezellig binnen of buiten zitten. Lekkere hamburgers komen van de overburen. Corona maatregeling: contactgegevens op formulier noteren.
Geweldige geschiedenis zit er achter deze locatie. Gevonden via een gelezen boek een leuke plek om eens op het terras en drankje te doen. Klein dorpje om ook nog eens leuk en kleine boor te huren om de meren te ontdekken
Supergezellig, heerlijk muziek vanavond. Jaren 70 en 80. Terug in de tijd. Overigens een samenwerking als niet eerder gezien, wellicht door het einde seizoen; het eten komt van Cafetaria ‘t Hoekje. Leuk idee en heerlijk gegeten.
Super gezellige avond gehad, genoeg bierkeuze. Gezellige om te zitten. Dennis maakte mooie foto's uiteindelijk stonden we er zelf ook op ipv van Dennis.
Heerlijke avond gehad op zaterdag 1 juni, tot sluitingstijd, gezellig. Lekker na zo'n dag zeilen. Maar echter wel één grote ergernis: Het Vendor-toiletpapier-dispense-apparaat op de heren WC In het apparaat zat een grote rol wc papier. En die klemde. Het is/was van dat dunne papier dat -te- makkelijk afscheurd. Door ellenlang mijn hand door de onderkant te steken en de rol te draaien slaagde ik erin om wat stukjes wc papier te scoren. Duzzz....WEG MET VENDOR!!
Na jaren sappelen in Langweer, nu eindelijk een eetgelegenheid waar je lekker kunt genieten van de Surinaamse keuken. Hopelijk volgend seizoen weer. Helaas in 2019 is de Surinaamse Chef weer verdwenen...
Geweldig café. Fijn zitten en prima, smaakvol eten. Dennis, de eigenaar, is een ontzettend aardige Fries die je warm welkom heet en enthousiast vertelt over zijn vak en producten. Fijn café!
Sfeervol cafe met authentiek interieur en een etage voor evenementen. Het mooiste besloten terras van Langweer kijk eens rond in de Google Binnenkijken 360 tour.
Leuk eetcafé met prima eten. Zeer aardige en grappige ober ook. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid