facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Driestar College Lekkerkerk

Driestar College Lekkerkerk

Info

Wij zijn een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. De nevenvestiging “Rehoboth” van het Driestar College telt momenteel 612 leerlingen. Er zijn hier ongeveer 60 personeelsleden (OP en OOP) werkzaam.

Geschiedenis

Wij zijn een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Grondslag en doel vinden hun oorsprong in de Bijbel en de daarop gebaseerde Drie Formulieren van Enigheid (Heidelberger Catechismus, Nederlandse Geloofsbelijdenis, Dordtse Leerregels).

De nevenvestiging “Rehoboth” van het Driestar College telt momenteel 612 leerlingen. Er zijn hier ongeveer 60 personeelsleden (OP en OOP) werkzaam.
Wij zijn gehuisvest in een mooi en gezellig gebouw, wat in de loop van de jaren steeds verder is uitgebreid.

Adres: Berlagestraat 2, 2941 GC Lekkerkerk
Telefoonnummer: (0180) 44 69 99
Stad: Lekkerkerk
Route: Berlagestraat 2
Postcode: 2941 GC



op zoek naar gerelateerd: Driestar Wartburg, Driestar Gouda, Driestar ouderportaal, Driestar Wartburg inloggen, Driestar College Leiden, Driestar hogeschool, Wartburg College Rotterdam, Elo Driestar
Recensies
Vertaald door Google School Origineel School
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid