facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Driessen Makelaardij Nijmegen

Driessen Makelaardij Nijmegen

Info

Betrouwbaar – Betrokken - Duidelijk!

Driessen Makelaardij al meer dan 40 jaar uw NVM-huismakelaar!

Actief Makelaars, de startersmakelaar van Nijmegen, is onderdeel van Driessen Makelaardij.

De Hypotheekshop: voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Geschiedenis

U wilt uw huis verkopen of een nieuw huis aankopen.
Het liefst schakelt u een betrouwbare makelaar in bij u in de buurt. Maar hoe vindt u precies de makelaar die het best bij u past? Het aanbod is al zo groot.

Driessen Makelaardij maakt uw keuze een stuk gemakkelijker. Hoe? Allereerst zijn we al meer dan veertig jaar een begrip in de regio. Met een kantoor in Nijmegen en in Wijchen kennen wij de lokale huizenmarkt op ons duimpje. En niet onbelangrijk: de huizenmarkt kent ons.

Het meest verkocht in uw omgeving.
Als marktleider hebben wij meer woningen dan wie dan ook in uw directe omgeving verkocht. Hierdoor beschikken wij over veel gegevens die bijdragen aan een goede waardebepaling van uw woning. Bovendien kunnen wij kandidaat kopers argumenten aanreiken waarom uw woning bijvoorbeeld meer waard is dan een soortgelijke woning die in de omgeving verkocht is.

Onderdeel van Driessen Makelaardij is Actief Makelaars, de startersmakelaar van Nijmegen. Daarnaast biedt De Hypotheekshop welke in ons gebouw is gevestigd, u een financieel totaaladvies.

Uw ambitie is onze ambitie. Dat wil zeggen: u verwacht van ons dat we tot het uiterste gaan u die kwaliteit te bieden waarom we al zo lang bekend staan. Hoe wij dat doen vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adres: St. Annastraat 18, 6524 GC Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3607055
Stad: Nijmegen
Route: St. Annastraat 18
Postcode: 6524 GC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen Strijbosch Thunnissen Makelaars Nijmegen 901 meter Heb inmiddels al verschillende zaken met bedrijf gedaan en tot volle tevredenheid. Zi...
Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen 935 meter Zeer vakbekwame en uiterst vriendelijk en behulpzame makelaar. Mensen waren ook zeer ...
Recensies
Goede service, vriendelijk personeel en verstand van zaken
Prettige ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid