facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop

Info

Uw Garantiemakelaar in Nieuwkoop! www.driemannieuwkoop.nl

Geschiedenis

Drieman Garantiemakelaars , uw makelaar in Nieuwkoop. Onroerend goed is onze lust en ons leven. We behalen gemiddeld een hogere verkoopprijs bij verkoop van uw woning en we verkopen uw woning sneller. Bel ons op 0172 57 15 22

Onze diensten:

- Verkoopbegeleiding, uw huis verkopen
- Aankoopbegeleiding, een huis kopen
- Projectmakelaar van nieuwbouw in Nieuwkoop
- B.O.G., huur en verhuur van bedrijfsruimte
- Taxaties voor onder andere WOZ, hypotheek of herbouwwaarde

Onze garanties:

Presentatie Garantie
Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Uw Garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw Garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis. U bepaalt uiteraard zelf waar u voor wilt betalen.

Contact Garantie
Uw Garantiemakelaar is voor u bereikbaar, ook buiten kantorenuren. Van 9u – 21u via het gebruikelijke telefoonnummer. Na 21u kunt u een boodschap achterlaten bij onze telefonistes. Uw Garantiemakelaar belt u dan zo snel mogelijk terug. Ook kunt u van 17u – 23u via de chatfunctie op onze site terecht met uw vragen.

Bezichtigings Garantie
Uw Garantiemakelaar doet altijd zijn uiterste best om een bezichtigingsafspraak te maken die voor alle partijen schikt. Zelfs op ongebruikelijke tijden. Dus ook na werktijd, of op zaterdag. Zolang het maar op een geschikt moment is voor zowel de verkopende partij als de geïnteresseerde koper.

Annulering Garantie
Mocht Garantiemakelaars u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto’s, plattegronden en drukwerk mee.

TevredenheidsGarantie
In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten. Om verrassingen achteraf te voorkomen maken we duidelijke afspraken met je over wat we gaan doen om je huis te verkopen. Bijvoorbeeld: welke middelen wil je dat we inzetten, welke verkoopprijs vragen we, en op welke momenten evalueren we. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je huis met een goed gevoel verkoopt.

Na een bezichtiging neemt uw Garantiemakelaar binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren. Al onze klanten worden uitgenodigd om mee te doen aan een tevredenheidsonderzoek. Zo helpen onze klanten ons te verbeteren en weet u zeker dat wat over ons leest ook uit een betrouwbare bron komt.

Wilt u meer weten? Bel ons op 0172 57 15 22

Zet u uw huis te koop? Of gaat u het verkopen.



"Een klein team, enthousiast, actiegericht en een persoonlijke benadering. Dat kun je van ons verwachten. Onze makelaar is een ‘denktank’ vol ideëen om de verkoop van je woning te stimuleren. Van eengezinswoning tot vrijstaande villa aan het water, elke woning krijgt een op maat gesneden verkoopadvies. Ben je dus op zoek naar een makelaar om je woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een aankoopmakelaar? Bij Drieman Garantiemakelaars helpen wij je graag."
Adres: Achterweg 54, 2421 EB Nieuwkoop
Telefoonnummer: 0172 57 15 22
Stad: Nieuwkoop
Route: Achterweg 54
Postcode: 2421 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Drieman BINNENKORT IN de VERKOOP, BINNENKORT IN de verkoop Nieuwkoop, Drieman Alphen, Drieman Woerden, Drieman Bodegraven, Appartement te koop Nieuwkoop Nieuwveen, Funda Nieuwkoop, Binnenkort in de verkoop Ter Aar
Recensies
Vandaag gebeld met deze makelaar, voordat de telefoon werd opgenomen ging hij wel 10 keer over.....Ik kreeg een medewerkster ad lijn en ik vroeg naar het betreffende huis, een recreatiewoning. Mijn vraag was of het permanent bewoond mag worden en of je kunt inschrijven. Er kwam een lang en onduidelijk verhaal en de conclusie was dat ze het niet wist. Ik heb toen eerst zelf de desbetreffende gemeente gebeld. Het was geen probleem. OK, ik bel de makelaar weer terug, weer wordt er pas naar 9 of tien keer overgaan opgenomen. Omdat inschrijving geen probleem is kon ik vandaag het huis nog bekijken want ....kijkdag! Dat komt goed uit, mijn afspraak werd ingepland om 11.30 uur, ik reed meteen weg uit Amstelveen om 11 uur en was er klokslag 11.30 na een 11 km rit, omdat het enorm afgelegen ligt is de reistijd met auto een half uur. Daar aangekomen was er niemand! Weer gebeld en natuurlijk weer lange wachttijd ad telefoon, eindelijk wordt er dan opgenomen. Ze wisten het ook niet, even kijken werd er gezegd, ja u bent wel ingepland om 11.30. Ik ga de makelaar die daar zou moeten zijn een mail sturen.....Nee geen mail, dat duurt te lang zei ik, wel graag meteen bellen. Ik heb geen telefoonnummer zei de medewerker ......Ik ben weggegaan na 15 minuten wachten. Wat is dit een onprofessioneel bedrijf! Zo kun je toch geen huizen verkopen!
Voor de verkoop van onze woning waren wij op zoek naar een makelaar. Vanuit diverse vrienden en kennissen werd deze makelaar aangeraden en daarom hebben wij deze makelaar gevraagd om de verkoop van onze woning te begeleiden. Het verkooptraject was super geregeld. Ze denken namelijk met je mee en bespreken diverse opties zoals de verschillende Funda pakketen waar je uit kunt kiezen. De communicatie is daarnaast ook top! Bij vragen kun je namelijk altijd even bellen of mailen waarop ze snel reageren. Fijne makelaar en zeker aan te raden!
Prima dienstverlening, fijne medewerkers. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid