facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drieman Events

Drieman Events

Info

Officiële Facebook-pagina van Drieman Events!

Geschiedenis

Velen van ons besteden een deel hun vrije tijd bij een vereniging of stichting. En van alle kanten komt hetzelfde geluid. De overheid bezuinigt en er wordt steeds minder subsidie verstrekt, terwijl de kosten jaarlijks blijven stijgen. Wat kan u als vereniging of stichting hieraan doen? Drieman Events inschakelen!

Voordat je weet wat de winst voor u als opdrachtgever kan zijn, is het belangrijk om een doel te bepalen. Drieman Events gaat met en voor u streven naar winst. In vijf eenvoudige stappen wijst Drieman Events u de weg naar een evenement waarmee uw doel bereikt wordt en uw winst werkelijkheid wordt. Een uniek bedrijfsconcept dat Drieman Events de komende periode wil uitrollen door heel Nederland.

Drieman Events organiseert daarnaast ook evenementen voor bedrijven en particulieren en denkt graag met u of uw organisatie mee over het winstgevend maken van een huidig evenement.

Bent u geinteresseerd geraakt? Kijk voor meer informatie over de diensten op onze website en indien u dan nog altijd vragen heeft is het mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen!

Adres: Fazantlaan 15, 6021 ZC Budel
Telefoonnummer: +31 495 764646
Stad: Budel
Route: Fazantlaan 15
Postcode: 6021 ZC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hamont Verhuur / Roel's party service Hamont Verhuur / Roel's party service 422 meter Goede service komt afspraken goed na en altijd klant vriendelijk.
Promoodt Promoodt 472 meter Promoodt met DT is een fullservice promotiebureau in het zuiden van Nederland.
Escape Festival Escape Festival 2 km Muziekfestival in Cranendonck
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid