facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dressuurstal Diana van der Wal

Dressuurstal Diana van der Wal

Info

Dressuurstal Diana van der Wal
- Instructie
- Training
- Hippisch (Web)design

Geschiedenis

Vanaf het behalen van mijn ORUN diploma (fase 1-3 huidige nivo 4) begeleid ik enthousiaste (wedstrijd)ruiters op verschillende niveaus (B-Lichte tour). Ik vind het leuk dat leerlingen gemotiveerd zijn en het beste uit zichzelf en hun paard willen halen waarbij ik het erg belangrijk vind dat zowel ruiter als paard plezier hebben in wat ze doen.

Iedereen wordt begeleid op zijn/haar niveau waarbij we streven naar een fijn, voorwaarts en nageeflijk paard wat over de rug en door het lijf loopt. Een goede onafhankelijke zit vind ik hierbij erg belangrijk.
Door mijn ervaring als jurylid (tm zz licht) kan ik mijn leerlingen goed begeleiden in het proefgericht rijden. Hoe maak je van die onvoldoende een voldoende of van de zeven een acht…vaak is het makkelijker dan je denkt.
Tarieven
1 uur € 35,-
45 min € 30,-
1/2 uur € 25,-
Tot een straal van 15 km om Jubbega/Nieuwehorne kom ik ook bij u thuis. (verder in overleg)
Instructie op andere locaties en clinics op aanvraag.



"Bij Dressuurstal Diana van der wal kunt je terecht voor dressuurinstructie en proefgerichte trainingen op alle niveau's"
Adres: Schoterlandseweg 197, 8411 ZE Jubbega
Telefoonnummer: 0627232728
Stad: Jubbega
Route: Schoterlandseweg 197
Postcode: 8411 ZE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yeltiefun Yeltiefun 2 km springkussen verhuur
Recensies
Sinds een aantal jaren kom ik met meerdere paarden bij Diana te lessen/trainen. Diana is een gedreven persoon die de basis van de dressuursport hoog in het vaandel heeft staan. Haar professionele en persoonlijke aanpak spreekt mij enorm aan. Diana is eerlijk en sterk in haar communicatie, dit heeft bij mij bij verschillende paarden veel progressie opgeleverd. Diana wil je graag verder helpen en staat open voor feedback. Kortom een dressuurstal waar ik graag met mijn paarden kom trainen :
Al jaren heeft onze dochter Ayla privéles van Diana. Met verschillende pony’s en paard. Diana kan elk niveau, alle ambities en combinaties begeleiden. Altijd positief, opbouwend, vriendelijk en geïnteresseerd. Ik gun elke pony ruiter een instructeur zoals Diana!
Mijn dochter en ik gaan altijd met een positief gevoel naar huis wanneer we les van Diana hebben gehad. Ze is belangstellend. Haar uitleg is duidelijk, eerlijk en met veel respect naar de dieren toe.
Zeer tevreden over de lessen van Diana. Inzicht gevend, motiverend en reële feedback. Ga al jaren met plezier heen!
Super enthousiaste en fanatieke instructrice! Legt alles super goed en duidelijk uit, op een hele vriendelijke manier. Door Haar hulp ben ik al enorm gegroeid als combinatie met mijn paard!!
Geweldige instructrice met passie voor haar vak. Goede begeleiding tijdens het opleiden van jonge paarden met oog voor het paard!
Betrokken en informerend naar de ambities en daarop kundige, leuke en echt wel to the point maar bovenal vriendelijke instructeur.
Al jaren met veel plezier les
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid