facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dress for success hoogezand-sappemeer

Dress for success hoogezand-sappemeer

Info

Goed gekleed naar een sollicitatie gesprek. Advies en kleding voor minima.

Adres: Molenraai 1, 9611 TH Sappemeer Noord, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0633387549
Stad: Sappemeer Noord
Route: Molenraai 1
Postcode: 9611 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Present Midden Groningen Stichting Present Midden Groningen 2 km Via WMO midden - Groningen ben ik in contact gebracht met Jessica van Stichting Prese...
Recensies
Is een speciale kledingwinkel voor werkzoekende die in de bijstand zitten en/of een laag inkomen hebben. Je kan hier gratis kledingadvies en een set kleding krijgen voor je sollicitatie gesprek. Zie ook de website.
Was erg leuk en heb er erg mooie kleding aan over gehouden. Ik hen daar zeer goede en professionele advies gekregen. Zeker een aanrader voor anderen die goede kleding voor sollicitaties nodig hebben en van een uitkering rond moeten komen.
Dit moet je doen als je nog representatieve kleding en spul er omheen hebt. Je doet er mensen zoveel plezier mee. Ik heb wat voorbeelden meegenomen en ga nu al mijn kasten na om kleding, schoenen en accessoires te brengen. Hoeft niet alleen in Sappemeer, maar kan door het hele land.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid