facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drents-Friese Woud Wandel Vierdaagse

Drents-Friese Woud Wandel Vierdaagse

Info

Meedoen aan de Drentse wandel vierdaagse en uitgerust aan de start verschijnen? Check: www.aangenaam-oldehorst.nl

Adres: Hoofdstraat 29, 7981 AC Diever
Telefoonnummer: 0640840588
Stad: Diever
Route: Hoofdstraat 29
Postcode: 7981 AC



op zoek naar gerelateerd: Wandelvierdaagse Diever 2022, Drents friese woud wandelvierdaagse route, Drentse Wandelvierdaagse Diever, Diever Sportief, 4daagse diever 2023, Wandelvierdaagse 2022, Inschrijven vierdaagse Diever, Drentse Wandelvierdaagse 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FIETS VIER Daagse Drenthe FIETS VIER Daagse Drenthe 0 meter Alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet om de fiets4daagse te laten slagen.
Drentse fiets vierdaagse Drentse fiets vierdaagse 0 meter Alle vrijwilligers bedankt voor hun inzet om de fiets4daagse te laten slagen.
Appartementen, B&B, Groepsaccommodatie Aangenaam-Olde Horst Diever Drenthe Appartementen, B&B, Groepsaccommodatie Aange... 23 meter Noem het appartementen, B&B, pension, groepsaccommodatie, vakantiehuis....wij noemen ...
De Walhof De Walhof 865 meter
Kamer 7 Kamer 7 918 meter Je kan hier gewoon niets verkeerds over zeggen. Alles was tot in de puntjes verzorgd,...
Kamer 7 Kamer 7 938 meter Gezellige mooie plek om tot rust te komen. Ligging is geweldig, vriendelijke gasthe...
Recensies
Dwalen door grote leegten, mooie wandel en fietspaden. Rode wandeling, kale duinen gelopen. Moest zoeken naar startpunt, zat op verkeerde parkeerplaats, waar alleen groene route was. Overkant van de weg is het startpunt van deze rode route. Erg veel zand, dus doe goede schoenen aan. Wel bankjes aanwezig, maar je komt niet met je voeten bij de grond. Al het zand onder de bankjes is weg. Verder heel rustig gebied. Het nat. Park is een heel groot gebied, te groot voor 1 dag, morgen terug.
Wat een prachtig uitgestrekt bos -en heide/veengebied op een plek waar je dit niet verwacht! Prachtige kleine wandel -en fietspaden doorkruizen het gebied. Helaas lopen er alleen vossen, reeën, hazen, konijnen, egels en eekhoorns en geen edelherten en wilde zwijnen. Maar de natuur op zich is er prachtig!
Ik ben een recreatie ruiter in het schitterende gebied van het drents friesche wold wat valt onder natuurmonumenten. Helaas wordt er hier niets voor de ruiters gedaan. Hekken die niet meer nodig zijn blijven staan, en staan dicht geen op stap plekken bij de hekken voor de ruiters en als je dan een groot paard hebt kan je daar niet verder. Ruiters routes worden slecht onder houden of worden gesloten zodat de mogelijkheden steeds kleiner worden.Terwijl wij ruiters rekening houden met de natuur, de mensen en honden die daar lopen Heel erg jammer dat er geen rekening met ons gehouden wordt . HE
Prachtige natuur! Ook in coronatijd is het hier goed wandelen. Geen drukte, daarvoor is het gebied te groot. Veel wandelpaden, routes op o.a. staatsbosbeheer site en natuurmonumenten. Bezocht eind februari 2021. Hier en daar drassig, maar met goede wandelschoenen is dat geen probleem.
Het Nationaal Park Drents Friese Wold is in een woord geweldig. Wat leven wij toch in een mooi land met een natuur als deze. Een ieder zal dit eens moeten zien en ervaren.
Vanaf de camping Midzomer wandelen we zo dit bijzonder mooie nationaal park Drents Friese Wold in. Er zijn hier drie wandelroutes; blauw 3 km, rood 4 m en geel 8,7 km. Heerlijk rustig wandelen door een ongerept bos. De rode route loopt langs de onderduikershut, zeker het bekijken waard. Je loopt langs bosvennetjes,kleinere bospaadjes en grote open plekken. Dit stukje bos is zoals bos behoort te zijn; lekker ruw, omgevallen bomen zien er door mos en paddestoelen prachtig uit. Aanrader!
Prachtig natuur gebied met een verscheidenheid aan vele wandelpaden en tochten!
Prachtig natuurgebied, heerlijk wandelen en fietsen tussen bossen, duinen en vennen.
Prachtig om doorheen te wandelen maar ook om met de auto langs te toeren. En prachtig stuk landschap dat on-Nederlands mooi is.
Schitterend natuurgebied op de grens van Drenthe en Friesland. Zeer gevarieerd landschap, mooi en uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid