facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dreha Meubelstoffering

Dreha Meubelstoffering

Info

Uw meubel, auto, boot, caravan of camper wordt met de grootste zorg gestoffeerd door Dreha Meubelstoffering uit Drenthe

Geschiedenis

Uw meubel, auto, boot, caravan of camper wordt met de grootste zorg gestoffeerd door Dreha Meubelstoffering uit Drenthe (Zandpol / Nieuw Amsterdam / dichtbij Emmen).

Met zo’n 20 jaar ervaring en vakmanschap in stoffering maken wij alle vormen van afwerking en comfort volledig naar uw wensen. Kleine reparaties en aanpassingen ten behoeve van het zitcomfort zijn ook mogelijk.

Door de enorme keuze in materialen kunnen wij voor vrijwel elk meubelstuk of interieur, van modern tot klassiek, de passende bekleding leveren. In onze showroom zijn alle stofstalen aanwezig en kunt u een keuze maken uit de door T.N.O. geteste stoffen en materialen. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en advies in te winnen.

Kortom, uw erkende stoffeerderij voor particulier en bedrijf : Dreha Meubelstoffering!



"De ambachtelijke stoffeerder en stoffeerderij voor jou.Uw meubels, stoel, bank, boot, caravan of camper wordt met de grootste zorg gestoffeerd door Dreha Meubelstoffering je stoffeerderij uit Zandpol te Drenthe. Met meer dan 25 jaar ervaring en vakmanschap in stoffering maken wij alle vormen van afwerking en comfort volledig naar je wens.Door de enorme keuze in duurzame en hoogwaardige materialen kunnen wij voor vrijwel elk meubelstuk of interieur, van modern tot klassiek, de passende bekleding leveren. In onze showroom zijn alle stofstalen aanwezig en kunt u een keuze maken uit stoffen en materialen. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en advies in te winnen."
Adres:
Telefoonnummer: 0591 – 55 43 98
Stad: Zandpol



op zoek naar gerelateerd: Stofferingsmaterialen, Meubel reparatie Emmen
Recensies
Ik ben super tevreden, de service is erg goed. Onze bank is weer prachtig.
Heel netjes bankstel en stoel gestoffeerd. Blij mee.
Snel en geholpen en super netjes
Super kwaliteit voor een normale prijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid