facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dream Destination Portraits

Dream Destination Portraits

Info

I am a portrait photographer based in Rotterdam, The Netherlands, but I travel the world giving women gorgeous and powerful portraits that will change you.



"In 2015 startte ik mijn fotostudio in de levendige wijk Rotterdam-Kralingen. Een fantastische plek die mij veel ruimte en mogelijkheden biedt om jou een droomshoot te geven om nooit te vergeten. En je vast te leggen op beeld op een manier zoals je jezelf nog nooit gezien hebt. Iedere vrouw verdient toch een prachtige foto van zichzelf?!We zijn over niemand zo kritisch als over onszelf. Lelijke mensen bestaan namelijk niet in mijn ogen. Iedereen is mooi. Ik weet hoe schoonheid eruit ziet en ik weet hoe ik die schoonheid kan pakken met mijn fotocamera. Mijn missie is dan ook jou jezelf te laten zien door mijn ogen, door dat vast te leggen in de meest prachtige foto’s."
Adres: oostzeedijk 232, 3063BP Rotterdam
Telefoonnummer: +31653938625
Stad: Rotterdam
Route: oostzeedijk 232
Postcode: 3063BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Al bij het eerste telefonische contact voel ik de kracht en de professionaliteit van Katinka. Op de dag van de fotoshoot werd ik eerst in de watten gelegd door Ria, het glamourteam. Met prachtige haren en make-up begint de fotoshoot. Door de goede aanwijzingen van Katinka begin ik me al snel te ontspannen voor de camera. En dan dezelfde ochtend, wordt er een keuze gemaakt uit alle foto’s die gemaakt zijn. Ik werd er stil van - en dan moet er toch heel wat gebeuren - wat een prachtig resultaat en ook een geweldige ervaring. Bedankt Katinka en Ria!
Een ervaring om nooit meer te vergeten. Boudoir Diva en hoe Fabulous ik wel niet ben als 50+ Vrouw. Katinka en haar glamour team stelt je volkomen op je gemak, visagie en hairstyling. Je ziet jezelf veranderen in een Diva. Eerst onwennig, maar ik kwam daarna in een heerlijke bubbel, het gaf me een boost aan zelfvertrouwen. En dan de presentatie op een groot scherm, toen kwamen de tranen, ontroering, dit ben Ik, een mooie vrouw in de bloei van haar leven. Zo onwijs mooi. En dan, het uitpakken van de mooie cadeaus , een feest, weer, en wederom de ontroering, van Wauw, dit ben ik. Zo trots op mezelf !!!
Ik wilde nieuwe foto's op mijn website en zo kwam in na wat speurwerk bij dit geweldige team terecht. Katinka met haar enthousiasme een super fotograaf, wist het onzekere om te turnen naar het positieve in mij. De visagie, de make-up en styling geweldig. Deze fotoshoot zou ik iedereen aanraden. Dames bedankt en Katinka je bent een topper!
Geweldige ervaring om met deze unieke mensen een fotoshoot te maken. Zo lief en warm ontvangen. De foto’s zijn in 1 woord FABULOUS
Tja…. Wat moet ik nog toevoegen aan alle lof die al aan Katinka en haar GLAM Team is gegeven. Met open armen ontvangen, iedere keer weer. De schaterlach van Katinka brengt je in een ontspannen mood. Katinka en haar GLAM Team stellen je zo op je gemak, dat je even nergens anders aan kan denken dan aan HET moment daar. Dus ja… Het is waar!!! De fantastische Boudoir Shoot door deze professional mondt uit in een geweldige fotoreportage en brengt je “verborgen ik” naar buiten. Als je het niet al wist dat het in je zat, dan weet je het nu na deze ervaring. En misschien wist je het zelf stiekem wel, maar dan is het nu zichtbaar voor iedereen die het wil zien. Onze wall-arts hebben al een mooie plek. Ik kijk nu met smart uit naar de uitgave van het fotoboek. Als je de mogelijkheid hebt, pak dan deze gelegenheid en verwen jezelf, zet je zelf in het middelpunt. Soms hebben wij, vrouwen, dit nodig. Voor altijd een plekje in ons huis en hart. Dank je wel, Katinka! #LiveYourLife #Enjoy
Van een fotoshoot bij Kantinka Tromp Portrait Photography krijg je zeker geen spijt! Je ziet de beste versie van jezelf terug op de foto's en Katinka en het glam-team zorgen voor een ontspannen sfeer zowel voor als achter de schermen. Zorg dat je een naaste meeneemt naar de "photo reveal sessie", de eerste reactie bij het zien van de foto's zegt je alles..
Wil je even wat familie foto's van jezelf of je gezin. Dan moet je niet bij Katinka zijn. Wil je foto's van jezelf of je gezin die je doen herinneren aan een mooie periode in je leven én waarbij je tijdens de fotoshoot ook écht met warme gevoelens terugdenkt? Dan kan ik Katinka van harte aanbevelen. Behalve top foto's was de fotoshoot een soort van verwenmoment wat ons als gezin altijd zal bijblijven. Bedankt Katinka
Via een vriendin ben ik bij jullie terecht gekomen. Na een fijn intakegesprek met Katinka zelf werd de datum ingepland. Wat heb ik genoten! In de watten gelegd van begin tot eind. Katinka en haar team stellen je helemaal op je gemak wat maakt dat het resultaat buitengewoon is. Iedere vrouw zou zich dit zelf moeten gunnen.
Heel gaaf om te doen bij Katinka! Ik heb laatst een shoot laten doen samen met mijn vriendin die niet graag voor de camera staat en zelfs háár ogen weet ze te laten lachen :-. Top! Thx Katinka for this experience.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid