facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dral Fietsen

Dral Fietsen

Info

Dral Fietsen met winkels in Oostzaan en Landsmeer. Al meer dan 100 jaar het vertrouwde adres voor Fietsen.

Adres: Kerkstraat 192 A, 1511 EM Oostzaan
Telefoonnummer: 075 684 1676
Stad: Oostzaan
Route: Kerkstraat 192 A
Postcode: 1511 EM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dral Oostzaan overleden, DRAL vuurwerk, Dracat fietsen, Fiets Amsterdam Noord, Visbeek fietsen, Elektrische fiets Amsterdam-Noord, Elektrische fiets huren Wormerveer, Fietsenmaker Noord
Recensies
Ik ben hier echt heel blij mee! Heel vriendelijk personeel , duidelijke communicatie over verwerkingstijden en kosten. En dat is wel zo belangrijk als je met een kapotte fiets zit. Ze waren zelfs zo vriendelijk om te versnellingen van mijn racefiets precieZer af te stellen. Dit had ik eigenlijk zelf moeten doen, maar zij zijn er natuurlijk beter in. Top service!
Gister mijn gekochte fiets opgehaald super blij mee was vergeten het limiet van de betaalpas te verhogen mocht het bedrag overmaken. en voor de rest altijd goede service
Fietsenwinkel met persoonlijke aandacht, vakkennis en uitstekende service wat maakt dat je hier graag komt. Top!!
Helaas geen goede ervaringen. Electrische tweedehands fiets gekocht maar na 1 jaar al stuk. Kon 100 euro korting krijgen op andere fiets. Laatst twee keer gebeld voor reparatie fiets met vraag of er echt een leenfiets was. Er was er echter geen en de man die me hielp was totaal niet geinteresseerd. Nu naar Visbeek in Wormerveer wat een verschil.
Een rijwielhandel met een geweldige familiehistorie opa, vader, zoon en niet te vergeten hun partners. Verder natuurlijk alles op het gebied van elektrisch fietsen en toebehoren verkrijgbaar met professioneel advies en prima service. Top!
Zeer tevreden! Nette winkel met een ruim assortiment fietsen. Het personeel heeft kennis van zaken en is zeer behulpzaam. Tevens bij aanschaf van mijn fiets meerdere gratis servicebeurten ontvangen.
Hele fijne rijwielhandel, goed personeel en erg kundig, service is altijd erg goed.wij kopen al jaren onze fietsen hier.
racefiets naar Dral gebracht omdat het schakelen helemaal ruk ging. Voor 29,50 heeft mijn racefiets een servicebeurtje gehad, spaken gecontroleerd, bracket, balhoofd, remmen en alle versnellingen keurig afgesteld. Ik kreeg de complimenten tijdens het fietsen dat de fiets zo mooi liep. Dank Martin en tot de volgende keer!
Altijd vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Goed advies.Vandaag een servicebeurt voor 29,50. Altijd een redelijke prijs. Hartelijk dank voor jullie service.
Zeer goede hulp gehad met het uitkiezen van mijn e bike. En perfecte service bij alle onderhoudsbeurten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid