facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dragon Computers

Dragon Computers

Info

Dragon Computers in Heerlen. Wij houden van computers!

Label

Dragon Computers
Akerstraat 50
6411 HB Heerlen

Tel: 045 8507600 of 045 8507900
Mail: [email protected]

Producten

Computer hardware



"Ons bedrijf bestaat sinds 30.10.2005. Sinds die tijd hebben wij enorm ons best gedaan om elke klant zo goed mogelijk te helpen bij zijn/haar wensen.Telefonische supportMaandag, woensdag en vrijdag: 10 tot 18 uurDinsdag en donderdag: 10 tot 19:45 uur+31 45 8507600Het backoffice is uitsluitend per email bereikbaar op dit email adres: [email protected] 2006 is ons bedrijf enorm gegroeid en zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf/webshop met duizenden tevreden klanten."

"Ons bedrijf bestaat sinds 30.10.2005. Sinds die tijd hebben wij enorm ons best gedaan om elke klant zo goed mogelijk te helpen bij zijn/haar wensen.Telefonische supportMaandag, woensdag en vrijdag: 10 tot 18 uurDinsdag en donderdag: 10 tot 19:45 uur+31 45 8507600Het backoffice is uitsluitend per email bereikbaar op dit email adres: [email protected] 2006 is ons bedrijf enorm gegroeid en zijn wij uitgegroeid tot een gerespecteerd bedrijf/webshop met duizenden tevreden klanten."
Adres: Akerstraat 50, 6411HB Heerlen
Telefoonnummer: 0458507600
ue.sretupmocnogard@liam
Stad: Heerlen
Route: Akerstraat 50
Postcode: 6411HB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dragon computers review, dragon computers pc builder, dragon computers openingstijden, dragon computers contact, dragon computers kortingsbon, dragon computers garantie, dragon computers folder, dragon computers akerstraat 50 nl 6411 hb heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foreach-IT Foreach-IT 1 km Foreach-IT: Webdevelopment en design – Maatwerk softwareoplossingen – Registratiesoft...
Enginepc's Enginepc's 1 km Hallo en welkom bij EnginePC Wij zijn een beginnend computer thuis bedrijf die custom...
Pc Tronic Heerlen Pc Tronic Heerlen 3 km Nauw breng mij kast effe weg omdat moederbord geflash moet worden dit wist zelf ook o...
TINC Computers Heerlen TINC Computers Heerlen 3 km Snelle hulp en goede onferdelen.
ICT Service Limburg ICT Service Limburg 3 km Niet aanwezig, komt afspraak niet na en beantwoordt berichten niet. Echt niet geschik...
Comex BV Comex BV 7 km Vertaald door Google Topservice Origineel Top service
Registry Blocks Registry Blocks 10 km REGISTER ITEMS & DOCUMENTS IN THE BLOCKCHAIN. Registry Blocks is a fraud prevention ...
Recensies
Jammer dat ik deze zaak niet eerder ontdekt heb. Zeer vriendelijk personeel waarmee je goede afspraken kunt maken. Je wordt goed geadviseerd als je de wensen kenbaar maakt of wijzigen aan je pc wilt laten doen, hetgeen dan ook snel en professioneel gebeurt. Als je denkt dat er iets niet lekker is, denken en kijken ze gelijk met je mee of en hoe dat opgelost kan worden of welke verbeteringen er mogelijk zijn. Ook per mail krijg je snel en deskundig antwoord of wordt je snel geholpen met je vraag. Compliment aan dit team van jonge mensen die hard werken, met name aan Nèvel die mij geholpen heeft en ook zeer geduldig is gebleven, ondanks mijn diverse vragen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een prima pc tegen nette prijzen en met name ook uitstekende service!
Keek lang rond naar de best plek voor een goeie pc. Er zijn veel plekken waar je terecht kan, maar niks kwam in de buurt qwa prijs met deze kwaliteit componenten. Eenmaal binnen erg netjes verpakt, GPU los voor veilige levering was ik erg onder de indruk: Alle dozen en onderdelen zaten erbij, en zelfs de kabel management was super netjes. De pc draait nu al een tijdje als een zonnetje en ik ben echt heel, heel erg blij met mijn keuze om voor Dragon Computers te hebben gekozen.
Ik heb, samen met 2 families en nog paar kenissen van deze winkel gekocht. Via online. Wij allemaal moesten binnen paar maanden of gebruik al terug sturen omdat er iets mis mee was. Vandaar 1 ster minder. Maar, is dat een probleem? Dankzij hun team die alles voor doen om jou de beste kwaliteit te brengen hebben ze weken lang hard gewerkt met mij. Niet alleen hebben hun rekening gehouden met mijn disability maar ze zijn daarvoor ook naar mijn huis gekomen. Ik moest extra voor betalen natuurlijk, heb een warrant erbij gekocht. Ik zou zeggen als je aankoop doet doe ook meteen met garantie, hun garanties zijn zeker waard en het zijn allemaal helpvol en lieve mensen. Dat de PCs kwamen met wat problemen ligt buiten hun controle. Dus hierbij recommend ik zeker hier te kopen.
Goede service. Heb nog nooit een product zo goed ingepakt verzonden gekregen. Nadat mijn gpu soms uit viel hielpen ze me goed door een andere power voeding te sturen. Helaas was dit niet het probleem. Op hun kosten de pc terug gestuurd en hebben ze deze nagekeken. Bleek defect kabeltje te zijn van de gpu. Alles weer terug ontvangen en werkt perfect.
Een paar weken geleden een PC besteld, de PC werd netjes met genoeg noppenfolie geleverd. Het was eenvoudig om zelf de grafische kaart te installeren. Het enige jammere was dat de grafische kaart niet op voorraad was, hierdoor klopte de voortgang van de bestelling niet op de site 1 - 5 werkdagen, hier had wel eerder over gecommuniceerd mogen worden. Als compensatie een game naar keuze aangeboden gekregen die overigens uitstekend speelt op het nieuwe systeem. Ik kan Dragon Computers zeker aanraden.
Super goed geholpen, ik heb 2 maal de de aankoop gemaild en krijg daar snel en duidelijk antwoord, ook aanpassen na bestelling was geen probleem, dit werd erg snel geregeld! Verder heb ik een aantal keer telefonisch contact gehad, ik ben zeer goed en duidelijk geholpen. Ze doen echt moeite voor je om het goed te doen, ze lopen echt ''the extra mile'' Aanrader 10/10
Goede service voor ook nog eens een goede prijs. Had nadat de computer geleverd werd problemen met vastlopen/freezes van de game ACC. Klacht werd serieus opgepakt, en er werd veel tijd en moeite ingestoken om dit op te lossen voordat ik de computer uiteindelijk terug moest sturen de 14 dagen bedenktijd werd ook netjes stil gezet. Het bleek uiteindelijk een defect moederbord. Uiteindelijk heb ik op mijn verzoek een andere computer uitgekozen, welke het helemaal naar wens doet! Bedankt heren, ik ben er heel blij mee.
PC besteld en ik ontving niet de juiste onderdelen in mijn computer zonder communicatie en na het retour zenden duurde het tevens 3 weken i.p.v. 14 dagen voordat ik mn geld terug kreeg. Personeel was gelukkig wel profossioneel genoeg om mij met het probleem te helpen.
Ruim 2,5 jaar geleden een gaming pc gekocht. Als je niet zo handig bent of gewoon geen zin hebt kun je hier een mooie samengestelde pc kopen. Voor de prijs hoef je het zelf niet te doen. Zeer vakkundig personeel die graag een beetje meedenken. Gisteren was mijn cpu koeler helaas overleden maar deze is inmiddels vervangen dankzij de goede uitleg en de extra's die ik erbij heb gekregen. Ik had de pc eventueel ook langs kunnen brengen. Zeer zeker een aanrader!
Graag had ik langs deze weg Dragon Computers en de medewerkers willen bedanken voor hun harde en eerlijke snelle werk! Niet te onderschatten jonge gasten die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn , zowel tonhy die ons zeer vriendelijk onthaalde en ons goed heeft geholpen met de keuzes die we hebben gemaakt. Maar dan had ik het pech dat ik vermoedelijk een uit de fabriek nieuwe maar defecte processor heb meegekregen waarvan niemand dat kan weten , maar letterlijk de weekend erna ben ik er mee langs geweest en was dit onmiddelijk opgelost zelfs zonder te aarzelen over het sluitings uur nam Kyle de touwtjes in de handen meteen zag je ook wel dat die jongen lees--> Perfect weet waar hij mee bezig is. Ik was echt onder de indruk een ongekend probleem helemaal uitgevist en tot conclusie gekomen en opgelost ik was echt verbaasd Top Werk Kyle! Dank je wel ! Super goede zaak waar je goede aanbiedingen krijg waar van je achterover van valt als je de prijzen elders vergelijkt, straight to the point and klaar! Zaak is leuk ingericht binnen je ziet hoe ze te werk gaan en gedreven zijn ! Voor degenen die zich afvragen er is voldoende parking en ook recht voor de shop een bushalte voor degenen die niet met de auto moesten geraken! Als ik iets wil dan is dat kwaliteit dat heb ik gekregen en als ik in de toekomst nog iets wil weet ik zeker waar ik moet zijn! Dank jullie wel Team Dragon doe zo verder zou ik zeggen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid