facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Draagpiraatjes

Draagpiraatjes

Info

Dragen is natuurlijk logisch! Daarom wil ik je er graag bij helpen. Van goed leren knopen tot het vinden van de perfecte draagzak.

Geschiedenis

Dragen is natuurlijk logisch! Negen maanden in de buik en daarna heerlijk dicht tegen je aan. Van waar je kindje veilig en geborgen samen met jou, de wereld kan ontdekken.

Daar wil ik je graag bij helpen.

Ik kan je leren hoe je een draagdoek goed knoopt en/of ik kan je helpen de perfecte draagzak te vinden. Allemaal in het comfort van je eigen huis.

Meer weten? Of gelijk een consult boeken? Stuur mij een berichtje of bel mij!



"DOULA ONDERSTEUNING & MASSAGESLiefdevolle begeleiding en behandelingen voor alle fases in jouw leven"
Adres: Kerkbuurt, 1608EN Wijdenes
Telefoonnummer: 0614649882
Stad: Wijdenes
Route: Kerkbuurt
Postcode: 1608EN


Recensies
Een week voor mijn bevalling is Esther mijn doula geworden en wat is dit een opluchting voor mij geweest. Ze weet heel goed op welke manier ze steun moet bieden tijdens de verschillende fases en heeft me zelfs geholpen tot diepere inzichten te komen. Mijn bevalling was geen makkie en ik zou oprecht niet weten hoe ik het had moeten doen zonder Esther. Esther ontzettend bedankt voor je hulp en steun
Ik heb goede fijne tips gekregen om opnieuw te oefenen met een draagdoek knopen. Erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid