facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert

Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert

Info

I am a Chiropractor with a strong desire to impact the health of my community and to help people live the extraordinary life they deserve.



"Ons bedrijf heeft een vestiging in Assen, Groningen en Zwolle en er werken ongeveer 20 mensen verdeeld over alle vestigingen. We hebben een holistische visie op gezondheid. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen de pijn de symptomen; we willen weten waar de oorzaken zitten en gaan daarmee, sámen met jou, aan de slag. Je zult gaandeweg merken dat allerlei factoren daarbij belangrijk zijn; eigenlijk alles wat je doet, eet, drinkt, meemaakt, etc. Dit alles is van invloed op jou en dus op jouw gezondheid!"
Adres: Rivierenhof 80, 9725 HC Groningen
Telefoonnummer: 050 314 60 98
ln.htlaehlamitpoeitcarporihc@ofni
Stad: Groningen
Route: Rivierenhof 80
Postcode: 9725 HC


Recensies
Ooit bij optimal health beland in een wanhoopspoging mijn enorme hoofdpijnen weg te krijgen. Vincent heeft mij daar 100% van af geholpen, bleek een beknelde zenuw in de nek huisarts schreef zware medicatie voor, bleek totaal onnodig na behandeling door Vincent. Zeer dankbaar met het goede resultaat! In mijn eerste zwangerschap verder geholpen door Michelle, zij heeft buitengewoon veel kennis en kunde op het gebied van zwangerschappen en de periode erna. Mijn bekkenbodempijnen wist ze in twee of drie behandelingen te verhelpen. Na mijn keizersnee heeft ze mijn post partum lijf weer helpen herstellen. En nu een hele voorspoedige tweede zwangerschap zonder klachten, mede dankzij Michelle die helpt mijn lijf optimaal te laten functioneren. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant!
Ik ging naar de kliniek voor aanhoudende pijn in mijn onderrug, waardoor het moeilijk was om te sporten en ook mijn dagelijkse bewegingen waren beperkt. Vandaag heb ik geen pijn meer! Direct na de eerste behandeling voelde ik al een aanzienlijke verbetering. Chiropractor Maicon is een ongelooflijke professional, hij is attent, vriendelijk en wil het beste doen voor patiënten om snel te herstellen, waarbij hij rekening houdt met de persoonlijke wensen en doelen. Professionele en attente medewerkers.
Niet zo’n goede ervaring mee. Ik kreeg na 1 consult de diagnose dat ik voor mijn klachten “ zeker twee maanden nodig had, en dan 3 behandelingen in de week”. Ik vond dat nogal een stelling, na slechts 1 enkele behandeling…. En een dure diagnose bovendien. Een consult kost 60 euro…. En drie per week gedurende 2 maanden… pfff wie kan dat betalen…? Verzekeringen vergoed niet of amper. Bij zo’n behandeling sta je trouwens snel weer buiten: vier krakjes en buiginkjes en hup weer van tafel! 60 euro voor 3 a 4 minuten …. Een mooie businesscase! De behandeling vond ik -naast kort en duur- ook buitengewoon onprettig, en heeft me in het geheel niet geholpen. Drie behandelingen in de week zou ook veel te heftig zijn geweest voor mijn lichaam. Ik heb er -al met al- niet zon goed gevoel over…
In april '22 met veel pijn bij Michelle terechtgekomen. Mijn bekken stonden helemaal scheef. Ik was al snel pijnvrij na slechts enkele behandelingen. Nu wekelijks een behandeling om mijn lichaam weer goed te krijgen en voorál te houden. Ook altijd spanningshoofdpijn gehad waarvoor ik dagelijks medicatie nam. Deze medicatie is inmiddels gestopt en zo goed als hoofdpijn vrij! Ik ben zó blij dat ik hier naartoe ben gegaan en ben Michelle heel dankbaar!
Eerst wil ik mededelen dat Chiropractie nieuw en de eerste keer was voor mij. Intake ging netjes ook vriendelijke werknemers. Bij de tweede gesprek ging het ook prima en duidelijk uitleg bij mijn resultaten. Maar bij de 3de behandeling ging het mis… Ik kom binnen en werd doorverwezen naar een stoel en moest ik direct liggen. Mijn rug werd geknakt op drie verschillende posities en moest ik weer opstaan. Dit heeft maar ongeveer 3 minuten geduurd. Absurd! Ik vraag 2x waarom het zo kort duurde maar kreeg telkens een uitleg over video beelden dat ik thuis moest kijken. Dus ik dacht laat maar. Hier zat er een flinke communicatie barrière. Ter beeldvorming hij spreekt Engels en soms kwam dat niet goed door. Vervolgens zat ik in de auto en knak ik mijn eigen rug verder. Het zat namelijk nog een beetje vast. Dus de behandeling was niet eens goed uitgevoerd jammer genoeg… Hier betaal ik 60 euro voor. Qua verhouding klopt dit totaal niet. Dat is gewoon omgerekend 1200 euro per uur. Daarnaast werd ik gepushed om voor 50 behandeling 3000 te kunnen betalen. En dat wordt dan ook hetzelfde behandeling van 3 minuten. Ik heb bij de buren “Chiropractie Peters” gevraagd hoe het zat en ze bieden langere sessies aan met massage. Schandalig voor woorden en jammer dat ze de tarieven hiervoor niet flexibel aanbieden. Ik heb er eerst over nagedacht en het zat mij toch niet lekker. Toch nog telefonisch per direct mijn afspraken afgezegd… Ik kijk verder hoe de andere Chiropractor hiermee omgaat.
Ik ben naar Optimal Health gagaan omdat ik verschrikkelijke pijn in mijn rug kreeg. Ik moest me 6 weken geleden uit bed tillen. Nu spring ik uit bed. Dit is echter het minste van mijn vooruitgang. Ik slaap eindelijk weer. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ik ben veel minder gestrest. Ik heb 12 jaar geleden meerdere traumas achter elkaar gehad. Wat psichiaters in 10 jaar niet hebben bereikt, bereik ik wel met Chiropractie. Blokkades lijken te zijn verdwenen. Na me behandeplan blijf ik komen om mijn gezondheid te onderhouden. Wat een ander leven is dit. Te gek man.
Afgelopen zomer heb ik dusdanig last van mijn rug gekregen dat massage-therapie niet meer hielp. Na een tip ben ik bij Chiropractie Optimal Health beland. Na een aantal behandelingen merkte ik aanzienlijke verbeteringen. Nu inmiddels weer klachten vrij maar nog wel onder behandeling. In de praktijk wordt de tijd voor je genomen en wordt duidelijke uitleg gegeven over de behandeling. De tussentijdse scans zijn het bewijs dat er elke keer weer verbetering in zit!
Na alle lange tijd dagelijks rugpijn te hebben gehad toch maar de stap gezet om een keer een chiropractor te bezoeken. Reeds na de eerste vrijblijvende afspraak en behandeling voelde ik al minder pijn. Met dit goede gevoel afspraken gemaakt voor verdere behandeling. En ik moet zeggen na circa drie maand loop ik meestal zonder pijn en voelt het goed dat ik deze stap heb gezet.
Jarenlang heb ik hoofdpijn en nekklachten gehad. Nu een 10 tal behandelingen gehad bij Optimal Health en zo goed al nooit meer hoofd- en nekpijn.
Na mijn intake en de eerste behandelingen enorme stappen gemaakt met de rug klachten. Ze zijn direct weg. Nu samenwerken aan de optimale lichaamshouding. Na elke behandeling is het weer genieten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert.

Groningen bekende persoon

openingstijden, locatie, vervoer. Rivierenhof 80 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dr Matthew Brooks- Chiropractor and Wellness Expert delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rienk uit Utopia Rienk uit Utopia 1 km De Groningse zwerver uit Utopia
LekkerLau LekkerLau 3 km Top vent! Kwaliteit werk, leuke sfeer en een goed resultaat. Zeker voor herhaling vat...
Eric State - DJ Eric State - DJ 4 km Eric State. Contact: ericstate.nl Bookings: [email protected]
Loudar Loudar 4 km Bookings en Management: Nexus Agency [email protected] 085-8881016
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid