facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Marc Injectables

Dr. Marc Injectables

Info

Kliniek voor botox en fillerbehandelingen. Alle behandelingen door drs. Marc van Tilburg, chirurg. Graag zien wij je bij ons voor vrijblijvend advies.

Geschiedenis

Dr. Marc Injectables is een initiatief van drs. Marc van Tilburg, chirurg. In onze kliniek hopen wij aan uw wensen te kunnen voldoen op het gebied van rimpelbehandeling of huidverbetering. Daarnaast behandelen wij ook functionele klachten als overmatig zweten of spierspannings gerelateerde hoofdpijn.

Voor meer informatie over onze behandelingen, prijzen en producten verwijzen wij u graag naar onze website: www.drmarc.nl.

Via deze website kunt u tevens contact met ons opzoeken mocht u nog vragen hebben die niet via onze website beantwoord worden.

Adres: Vitringasingel 3, 3841ET Harderwijk
Telefoonnummer: 0341741212
ln.cramrd@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Vitringasingel 3
Postcode: 3841ET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TC Clinics TC Clinics 92 meter Goed bevallen. Toch een paar centimeters van mijn buik af en het geld en de moeite wa...
Ziekenhuis St Jansdal Ziekenhuis St Jansdal 542 meter Dit ziekhuis verdient 0 sterren voor de afdeling fertiliteit ik en me man lopen hier ...
Ziekenhuis St Jansdal Ziekenhuis St Jansdal 542 meter 212 euros voor 2 min en 12 seconden telefonische gesprek bij dermatalogische!!! Mijn...
Rio Rosa Mosqueta Natuurlijke huidverzorging Rio Rosa Mosqueta Natuurlijke huidverzorging 1 km Rio Rosa huidverzorgingsproducten vervaagt littekens door acne, striae & vermindert r...
Perfect Eyelash Harderwijk / Wimperextensions Harderwijk Perfect Eyelash Harderwijk / Wimperextension... 1 km Ik heb vandaag de One by One cursus gevolgd. Alles was super goed verzorgd. Je kon al...
Celesta’s Beauty Celesta’s Beauty 2 km Ik ben laats geweest voor mijn nagels ze levert goed werk ik ben super tevreden met m...
Tanden bleken Harderwijk Tanden bleken Harderwijk 2 km Tanden bleken Harderwijk 100% pijnloos 100% natuurlijk 100% resultaat Aanslag door k...
HL  Cosmetics Nederland - Always Active HL Cosmetics Nederland - Always Active 2 km Welkom bij HL Professional Skincare Nederland. Volg hier alles over de unieke huidbeh...
Argan & More Argan & More 2 km Wij verkopen 100% pure cometische arganolie tegen een zeer scherpe prijs!
Beauty by Ilse Beauty by Ilse 3 km Regelmatig bij Ilse voor het Epileren van mijn wenkbrauwen waar ik altijd enorm blij ...
Recensies
Wat een enorme fijne en professionele artsen werken er bij ME clinics!. Ik ga altijd met een tevreden en goed gevoel de deur uit. Er wordt lang de tijd voor je genomen en goede voorlichting gegeven. Wat ik ook erg prettig vind, is dat ik altijd op mijn gemak in de behandelstoel zit. Zo heb ik van mijzelf een hele strenge blik, dit komt door de stress in mijn lijf. Drs. Marc en Drs. Sharon hebben mij van mijn strenge blik afgeholpen, ik voel mij weer een stuk gelukkiger nu ik in de spiegel kijk. Bedankt!
Uitstekend ” Erg goed behandeld, vriendelijk, professioneel en relaxed, luisteren goed naar wat je wilt. Geen napijn en nagenoeg geen zwelling. Ik had het veel eerder moeten doen! Super blij mee!
Al enkele keren bij dr Marc geweest. Altijd eerst een uiterst hartelijke ontvangst door de gastvrouw. Dr Marc is een heel vriendelijke en deskundige arts. Hij denkt goed mee in wat je wensen zijn. Ik voel me er altijd in veilige handen en heb het volste vertrouwen in zijn kunnen. Zeker een aanrader als je een botox behandeling overweegt!
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!!
Heel erg tevreden en inmiddels terugkerende klant geworden! Ik ben vooraf heel goed voorgelicht over de mogelijkheden en behandelingen. Ik word altijd prettig ontvangen. En ook nu ik meerdere keren terug ben gekomen blijft Marc duidelijk en eerlijk in zijn uitleg en voorlichting. Hij neemt ook alle tijd voor je en stelt je goed op je gemak. Al met al een tevreden klant .
Wat ben ik blij met het resultaat! Het was voor mij allemaal best spannend, maar na goed overleg over "mijn probleem" was ik helemaal gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in dat Dr. Marc er iets moois van zou maken zonder dat iedereen vragen zou gaan stellen. Het moet naar mijn mening wel natuurlijk blijven. Nou...dat is gelukt! Ik heb meer volume bij mijn jukbeenderen en minder lijntjes rond mijn ogen. Zo blij mee! Mijn gezicht spreekt meer, ziet er minder vermoeid uit en mijn huid heeft een mooie glans. En dit allemaal zonder dat ik er anders uitzie. Niemand vraagt: Wat heb jij gedaan? Maar zegt: Wat zie jij er goed uit! Écht geweldig!!
Vanwege het transpiren onder mijn oksels ben ik bij Dr Marc Injectables uitgekomen. Nadat ik telefonisch heel behulpzaam te woord ben gestaan, heb ik een afspraak ingepland. Goede locatie en een hele vriendelijke Arts. Aanrader!!
Een enorm vertrouwen in Marc! Hij is een eerlijk en kundig arts en is duidelijk in zijn informatie.. Hele prima ontvangst. Voor de 2de keer hier geweest ondanks dat het een heel eind rijden is voor een relatief korte tijd maar ik heb het er zeker voor over. Hij weet waar hij het over heeft en dat geeft veel vertrouwen.
Fantastisch geholpen! 2 weken geleden een consult en meteen geholpen kunnen worden. Elke dag blij als ik in de spiegel kijk, ben er een stuk vrolijker van geworden!! Vandaag na controle gehad, ook helemaal perfect!had nog wat vraagjes betreft een aantal behandelingen, goede juiste advies gekregen. Dr. Marc, de beste die er is!!
Marc is een hele fijne dokter, hij neemt uitgebreid de tijd voor je en is eerlijk in wat wel en niet te doen. Het gaat hem niet te om snel te verdienen maar wel om mooi resultaat. En daarnaast is hij ook nog eens een heel prettig mens. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dr. Marc Injectables met het openbaar vervoer


Harderwijk, Centrum 120 meter
104
513
Harderwijk, Centrum 130 meter
159
Harderwijk, Centrum 220 meter
159
Harderwijk, Centrum 220 meter
104
513
Harderwijk, Plantage 270 meter
159

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid