facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DR Logistics

DR Logistics

Info

Als onafhankelijke, logistieke dienstverlener biedt DR Logistics transport oplossingen en gerelateerde diensten op het gebied van zeevracht en luchtvracht.

Geschiedenis

Wij zijn Dutch Royal Logistics - een onafhankelijke logistieke dienstverlener uit Schiedam met een zorgvuldig gekozen netwerk om u overal ter wereld met uitmuntende logistieke service van dienst te kunnen zijn.

WAAR WIJ U MEE KUNNEN HELPEN
Transport van A naar B, waar dan ook ter wereld. Wij opereren vanuit Nederland, maar kunnen dankzij ons netwerk uw transport realiseren van en naar iedere locatie wereldwijd. Hierbij verzorgen wij onder meer:

Zeevracht transport
Luchtvracht transport
Gekoeld transport
Container transport
Import en verzorging van douane documenten
Op- en overslag

Een jarenlange ervaring, een wereldwijd netwerk en hoogwaardige service. Waarschijnlijk vindt u dit op iedere transportwebsite terug.

Bij DR-Logistics onderscheiden wij ons door onze oplossingen. Wij zijn van mening dat voor ieder soort transport een ideale oplossing te bedenken is. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek en zoeken samen met u naar de transportwijze die het best bij uw product en situatie past en doen dit tegen de scherpste tarieven binnen de markt.

Deze lijn van High Quality Service tegen scherpe tarieven, voeren wij door binnen ons gehele bedrijf. Van de persoon die de telefoon opneemt wanneer u ons belt, tot de chauffeur die uw zending op de gewenste locatie aflevert; al onze klanten verdienen hoogwaardige service. Hoe groot of klein de transport opdracht ook is.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw transport met ons te bespreken. Wij gaan graag de dialoog met u aan en zijn er van overtuigd dat we samen de perfecte oplossing vinden voor uw transportklus.

Adres:
Telefoonnummer: + 31 10 785 53 56
Stad: Capelle aan den IJssel


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Dr Logistics Liège
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Triple F Logistics Triple F Logistics 1 km Welkom op de pagina van Triple F Logistics, uw deskundige partner voor vervoer van go...
Fred's V8 Oldtimer Fred's V8 Oldtimer 5 km Mijn SCANIA is een T142H en van bouwjaar 1984. Ik bezoek af en toe truckshows en doe ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid