facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Binkhorst Eye Center

Dr. Binkhorst Eye Center

Info

Dr. Binkhorst Eye Center is dé oogkliniek in Zeeland voor ooglaseren & lensimplantatie, gevestigd in Terneuzen. Ooit al eens gedacht hoe prettig het leven zou zijn zonder bril, leesbril of contactlenzen.

Geschiedenis

Dr. Binkhorst Eye Center is een gerenommeerde privé-oogkliniek, gevestigd in Terneuzen, gespecialiseerd in ooglaseren en lensimplantaties.

Al 15 jaar leveren wij hoogstaande kwaliteit op het gebied van refractieve oogchirurgie, wij helpen u graag van uw bril, contactlenzen of leesbril af.

Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om lens- of (lees)brilvrij door het leven te gaan.

Adres: Verlengde van Steenbergenlaan 29, 4537 BB Terneuzen
Telefoonnummer: 0117-440390
Stad: Terneuzen
Route: Verlengde van Steenbergenlaan 29
Postcode: 4537 BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 15:00
Dinsdag: 08:00 - 15:00
Woensdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 15:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Binkhorst lens, Optometrist Zeeland, Oogarts Dr De Wilde, Ooglaseren kosten, Kosten refractieve lensvervanging, Visus Oogkliniek, Kosten ooglaseren Duitsland, Oogarts Middelburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KPNI Instituut Nederland KPNI Instituut Nederland 567 meter De 3 pijlers van NutraHealth: * medische consulten * kennisoverdracht * wetenschappel...
dokter maenhout dokter maenhout 2 km Het is verschrikkelijk geworden in de zorg Wereld Zonder dokter Maenhout.
Revant De Wielingen Revant De Wielingen 3 km Geweldige mensen die je zeer vakkundig begeleiden. Heb er heel veel aan gehad en was ...
Recensies
Fijne sfeer en schone werkplek. Ik werd snel en vriendelijk geholpen tijden mijn controles. De dokter bij mijn laserbehandeling ging vlot en ervaren te werk ik was binnen 12 minuten klaar en wist me erg op mijn gemak te stellen.
Hele nare mensen hier. Zeer onprofessioneel, ze liegen, je word genegeerd en verdoet je tijd. Er werd mij letterlijk in een email verteld dat brinkhorst NIET verantwoordelijk is voor misinformatie op hun eigen website. Ga liever naar een echt professionele laser kliniek waar je waar voor je geld krijgt en goed behandeld en geïnformeerd word. Ik ben hier 2 keer langs geweest en zou willen dat het anders was, maar ik voel mij verplicht anderen te waarschuwen voor brinkhorst.
4 september 2016 Bij Brinkhorst Eye Center ben in juli 2015 behandeld voor een lens implantatie betreffende staar. De behandeling en de nazorg is uitstekend. Het hele team straalt perfectie en optimale behulpzaamheid uit. Zeker in mijn geval waar ik na het indienen van de nota bij de verzekering in eerste instantie geen vergoeding kreeg, hebben ze alles in het werk gesteld om aan de eisen van de verzekering te voldoen om mij te helpen. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om de gevraagde D.B.C- code in te voeren en op de factuur te vermelden. Ik wil de dames Sophie Oosterlee en Hanka Jongman hartelijk bedanken voor het vele werk wat zij voor mij verzet hebben. Jullie hebben het toch maar mooi voor elkaar gekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid