facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Beeker

Dr. Beeker

Info

Praktijk van dr.Beeker



"huisartsenpraktijk"
Adres: Hofland 50, 3641 GG Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297- 283063
Stad: Mijdrecht
Route: Hofland 50
Postcode: 3641 GG



op zoek naar gerelateerd: Medewerkers dr Beeker Mijdrecht, Bloedprikken Mijdrecht, Gezondheidscentrum Mijdrecht, Tandarts Mijdrecht, Boelhouwer Mijdrecht, Huisarts Vinkeveen, Huisartsenpost Mijdrecht, Apotheek Mijdrecht
Recensies
Wat een vreemde gezondheidszorg hebben we toch. Vooral als de huisarts een ondernemer is die gezondheid als basis neemt voor commerciële activiteiten. U zou eens moeten nakijken hoeveel praktijken dr. Beeker heeft....dat is een filialen fabriek gebouwd op arrogantie en ondernemerschap met als doel: winst. Praatjesmaker maar zeker geen betrokken, geintreseerde huisarts. Verloop van personeel is ook opvallend.Sneu voor echte medici die hun mooie en bijzondere vak zien verworden tot mc donalds gezondheidszorg.
Prima praktijk. Is er op Internet geen ruimte om een afspraak te maken, proberen ze altijd toch tijd voor je te vinden als je belt. De artsen nemen altijd tijd om naar je klacht te luisteren. Ik vind het ook prettig om als 75+ er als een volwassen behandeld te worden.
Deze huisarts heeft zonder toestemming mijn privé gegevens in zijn database staan en wil deze niet verwijderen. Ik ken deze man niet. De esculaap op deze huisartsenpost is een adder.
Dokter Beeker is een huisarts met kennis en een luisterend oor. Super tevreden!
Huisartsen die elkaar letterlijk de tent uitvechten over de rug van patienten. Deze praktijk is geen enkele ster waard
Dr. Beeker is een fijne huisarts die goed naar je klachten luistert met je meedenkt in jouw situatie.
Super advies gekregen van dokter Beeker. Top praktijk met veel ervaring.
Ben blij dat ik overgestapt ben naar deze praktijk!
Fijne huisarts die goed luistert en meedenkt
Ik wordt altijd goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid