facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dr. Ariënshuis

Adres: Redemptoristenpark 1, 7532 AA Enschede
Telefoonnummer: +49534826688
Stad: Enschede
Route: Redemptoristenpark 1
Postcode: 7532 AA



op zoek naar gerelateerd: Verzorgingshuis Liberein Enschede, Librije Enschede, Wonen met zorg Enschede, Liberein Enschede corona, Liberein Enschede locaties, Liberein logo, AriënsZorgpalet Enschede, Eschpoort - Enschede
Recensies
Als mantelzorger/buddy van een bewoner in het Arienshuis afd. Blijdenstein heb ik grote bewondering gekregen voor het aanwezige zorgpersoneel. Met veel geduld en zorgzaamheid hebben ze de bewoner verzorgd en waren voor mij een 100% hulp als mantelzorger/buddy. zeer bedankt.
Attent en behulpzaam personeel dat er alles aan doet om de cliënten een welkom thuis te verzorgen! Mevrouw Kuis was zéér lovend! En erg blij dat ze hiér haar láátste levensfase mag doorbrengen in een voor haar bekende omgeving.
Het heeft een restaurant en de ouderen worden er goed verzorgt
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dr. Ariënshuis.

Enschede appartementencomplex

openingstijden, locatie, vervoer. Redemptoristenpark 1 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dr. Ariënshuis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dr. Ariënshuis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dr. Ariënshuis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid