facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doyoucopy

Doyoucopy

Info

Copywriting- en conceptbureau, gespecialiseerd in contentmarketing.

Geschiedenis

Doyoucopy is een contentmarketing-, copywriting- en conceptbureau uit het Gelderse ‘s-Heerenberg. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties.



"Doyoucopy is een contentmarketing-, copywriting- en conceptbureau uit het Gelderse ‘s-Heerenberg. Motor achter Doyoucopy is Edward Hendriks. Een freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in marketing- en communicatiefuncties."
Adres: Kerkstraat 10, 7041 AB 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0657933099
Stad: 's-Heerenberg
Route: Kerkstraat 10
Postcode: 7041 AB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Copywriter inhuren, Copywriting prijs, Copywriter zzp, Webteksten laten schrijven prijs, Portfolio maken copywriter, Tarieven tekstschrijver, Copywriting cursus gratis, Online copywriting cursus
Recensies
Als je beter wil worden met copywriting dan is de Copywriting in 30 dagen cursus van DYC media een absolute aanrader!
Toen wij voor onze start-up TagOnce.nl een copywriter nodig hadden kwamen wij via via bij Edward uit. Aangezien we een nieuw product in de markt aan het zetten zijn, is de uitdaging om duidelijk aan klanten uit te leggen wat je hen te bieden hebt en wat de voordelen van ons product zijn. Edward heeft zich destijds goed verdiept in ons product en voor ons diverse teksten geschreven. Hij is iemand die graag met je meedenkt en niet beroerd is net een stapje extra te zetten. Wij kunnen dan ook niet anders dan Edward aanbevelen. De cursus copywriting die wij de afgelopen 30 dagen hebben gevolgd was daarnaast ook leerzaam. Dank je wel daarvoor Edward. Groetjes Vildan
Edward is een bijzonder fijne copywriter, welke op conceptueel en strategisch niveau op eenzame hoogte staat! Edward is een fijne man in de omgang, kritisch, ad rem en heeft een wereldse blik. Zeer divers inzetbaar. Vraag hem ook eens naar zijn kennis van Adwords en de kansen die er liggen bij YouTube.
Edward heeft mij geholpen met tips om mijn website beter vindbaar te maken op Google. Dat is voor mij erg belangrijk als lokale ondernemer en dit is goed gelukt. Ook hebben zijn blogs op de website van DYC me geholpen om zelf betere blogs te schrijven en zo mijn professionaliteit beter te etaleren.
Edward heeft ons fijn geholpen met 30 schrijftips. Elke werkdag 1 tip met daaraan een oefening verbonden met waarde volle tips van aanpak. Bedankt daar voor, ga zo door.
DYC is voor mij een partner waarmee ik heerlijk kan werken en op 1-golflengte zit. Uiterst professioneel en jaren ervaring in concept, tekst maar ook in WordPress & SEO. Geen twijfelaar maar een doener die elk woord precies neerzet. Wat mij betreft blijven we nog jaren samenwerken. Eric Scholten / Concept in beeld
Edward heeft mij geholpen met de teksten voor mijn website. Tevens heeft hij mij in contact gebracht met webdesigner die een leuke, professionele website voor mij heeft gebouwd. Ik ben zeer tevreden over het eind resultaat.
Een uiterst betrouwbare vakman. Zijn teksten zijn 'slim', lezen heerlijk weg en wordt met je meegedacht. Ik maak al enkele jaren met volle tevredenheid gebruik van de diensten van Doyoucopy en kan hem je zeker aanraden.
Edward heeft aan 2 woorden genoeg :- Super artikelen, SEO technisch perfect en het leest ook uitstekend weg.
Bedankt voor de 30 interessante schrijftips. Heel concreet en toepasbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid