facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doydoy

Doydoy

Info

Doydoy betekent 'een leuke avond voldaan afsluiten.' Wij streven er dan ook naar om u een gezellige mediterraanse culinaire ervaring te bieden.

Geschiedenis

Doydoy betekent in het Turks zoveel als 'een leuke avond voldaan afsluiten.' Dit is tevens ons motto. Wij zullen er alles aan doen, zodat u met een goed gevoel de deur uitgaat. Onze chef-kok heeft veel ervaring bij verscheidene zeer goed beoordeelde restaurants in Rotterdam en Arnhem. Met deze kennis wilt onze chef-kok uw avond graag tot een ware culinaire belevenis maken, waar u nog lang over zult napraten.
U kunt bij ons genieten van verfijnde mediterraanse specialiteiten. Denk hierbij aan verschillende vlees- en visgerechten van de grill. U kunt bij ons zowel à la carte bestellen of kiezen voor het wekelijks wisselende verrassingsmenu voor een vaste prijs. Het verrassingsmenu is in de vorm van shared dining. Wij kopen onze producten lokaal, bewust en op kleinere schaal in. Dit zorgt ervoor dat u altijd vers eten voorgeschoteld krijgt en dat wij zo min mogelijk hoeven weg te gooien met oog op het milieu. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen bij Doydoy!



"Wij als eigenaren van Doydoy hebben u de afgelopen jaren met veel plezier ontvangen en laten genieten van onze keuken en gastvrijheid. Mede dankzij u werd restaurant Doydoy een succes en voelden wij ons bijzonder welkom in Zevenaar. Wij sluiten deze periode dan ook met een lach en een traan af; wij zijn onze gasten dankbaar voor hun vertrouwen en de gezellige avonden die wij samen hebben beleefd. Ook bedanken wij ons enthousiaste en toegewijde team van medewerkers voor hun inzet. Wij wensen u en hen alle succes voor de toekomst en vooral ook een goede gezondheid toe.Wij hopen dat u bij ons heeft genoten en zeggen voor de laatste keer...Tot ziens, tot Doydoy."
Adres: Didamsestraat 20, 6901HC Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 31316750451
Stad: Zevenaar
Route: Didamsestraat 20
Postcode: 6901HC



op zoek naar gerelateerd: Doy Doy Restaurant, Doydoy Rotterdam, Thuisbezorgd, Saray, Restaurant Zevenaar
Recensies
Bijzonder vriendelijk personeel, prettige sfeer. Wij hadden een 4-gangenmenu met mezzes, een soort tapas. Allemaal even lekker. Niet extreem volgegeten, wel volop genoten.Aanrader!
Heel vriendelijk personeel. Eten lekker maar niet erg bijzonder. Kwaliteit en prijs verhouding prima. We kregen ook nog thee van het huis.
Uit eten bij Doy Doy in Zevenaar GENIETEN en nog eens genieten. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel.Een gezellige huiskamer sfeer, waar wij ons direct op ons gemak voelden De zeer vriendelijke en gastvrije eigenaar Volkan heette ons welkom.Wij hebben ons laten verrassen door de kok, die een overheerlijk verrassingsmenu voor ons bereidde.Heerlijke rosé erbij, fijne verlichting, rustige achtergrondmuziek, kortom een geweldig geslaagde avond! Er hangt bewust geen klokgezelligheid kent geen tijd! Dank voor de heerlijke avond. Wij komen zéker terug
Wat een leuke plek en wat smaakte het 3 gangen verrassingsmenu Top!
Super gegeten al een aantal keer met mijn ouders en met mijn zoon het eten is zo lekker en met zorg bereid elke keer weer wat anders in het verassingsmenu het personeel is top en super vriendelijk we komen zeer zeker weer top restaurant topkok top bediening
Heerlijk gegeten, het verassingsmenu genomen. Echt een aanrader! Fantastisch!
Geweldig restaurant! Fijne sfeer, vriendelijk personeel, en zeer lekker eten wij gaan snel nog een keer
Zeer lekker eten met ultra leuk kok en personeel
Erg goed en zeer vers eten. Ook een veganistisch menu.
Nieuw in Zevenaar, zeker een aanwinst. Heerlijk gegeten met 5 personen. Komen zeker nog een keer terug hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid