facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douwe Egberts (DE) Café Zoetermeer

Douwe Egberts (DE) Café Zoetermeer

Info

Welkom op de officiële Douwe Egberts Café Zoetermeer Facebook pagina!

Geschiedenis

Uw tweede huiskamer in het Stadshart, waar u de lekkerste koffie, koffie-verleidingen en thee van Zoetermeer kunt genieten, en waar de bediening altijd vriendelijk is! We hebben ook heerlijke taarten, muffins, en hartige broodjes. Voor onze klanten is er gratis WiFi. De sfeer is gezellig, en ongedwongen.



"Uw huiskamer in het Stadshart!"
Adres: Burgemeester van Leeuwenpassage 23, 2711 JV Zoetermeer
Telefoonnummer: +318000221121
Stad: Zoetermeer
Route: Burgemeester van Leeuwenpassage 23
Postcode: 2711 JV


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doppio Espresso Zoetermeer Doppio Espresso Zoetermeer 357 meter We hebben hier het ontbijtje voor 2 gegeten en ik moet zeggen dat het leuk verzorgd i...
Recensies
Doorgaans haal ik mijn warme drankjes bij de Starbucks, maar dit keer dacht ik laat ik het eens hier proberen Ja ik weet ook niet wat me bezielde. Ik vroeg om een warme chocolade melk met slagroom to-go. Na wachten op mijn drankje, Krijg ik mijn bestelling zonder deksel, nou kan gebeuren dacht ik toen ik de werknemer hierop attendeerde kreeg ik vervolgens te horen, pak maar achterin moet je zelf doen. wat een arrogante houding. Los van het feit dat mijn drankje to go was kon ik geen deksel erop krijgen door de hoeveelheid slagroom. dusipv to go moet je toch er voor zitten slok nemen en deksel erop gaat ook niet. dus heb daar zslf moeten staan roeren en al . met open drankje naar buiten lopen ook niet slim . Toch frusterend zoiets nog nooit meegemaakt.
Dit DE café heeft lekkere koffie en cappuccino. Ze hadden iets warmer mogen zijn.Eten: 4/5
Mijn favoriete "kom tot rust plek". Heerlijke koffie's van warm tot koud, ook lekkere theetjes van warm tot koud. Ontzettende aardig en attente medewerkers.
Altijd even lekker een bakkie doen. En wat heel belangrijk is, hier kun je gewoon een zwarte koffie bestellen in alle maten. Ipv dat slootwater die ze bij andere zaken americano noemenEten: 4/5
D.E.koffie in allerlei smaken alleen door inflatie prijzig geworden.Hetzelfde geld voor stukje appeltaart€4,75 voor een klein stukje=1/8 deel terwijl je een hele appeltaart op loopafstand bij de supermarkt koopt voor €2,40.
Heerlijke koffie. Lekker sterk. Je moet deze wel bij de bar bestellen en ophalen.Service: 3/5
Het is een hele gezellige sfeer bij DE. Heerlijke koffie en veel variatie. Ik kom er graag!Eten: 4/5
Heerlijke chocolademelk gedronken. Echt om aan te bevelen zo lekker
Ik had gister de 12_8-2022 een panini broodje op met ham en kaas en ik werd s avonds ziek niet normaal bleef spugen en diaree vond m al niet zo smaken maar omdat ze zo duur zijn heb ik m opgegeten nou dag heb ik geweten dag 2 ben ik nog ziek kan niks eten of drinken alles komt er weer uit ik koop daar nooit meer een broodje schandalig.
En je kan er gelukkig naar de wc echt een aanrader voor meetingService: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid