facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douwe Egberts Cafe Amstelveen

Douwe Egberts Cafe Amstelveen

Geschiedenis

Best coffee in town

Adres: Binnenhof 70-71, 1181 ZJ Amstelveen
Stad: Amstelveen
Route: Binnenhof 70-71
Postcode: 1181 ZJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: douwe egberts cafe menu, diner stadshart amstelveen, amstelveen stadshart, restaurant stadshart amstelveen, koffie amstelveen stadshart, plein 60 amstelveen, douwe egberts punten, douwe egberts cafe rotterdam
Recensies
Mooie zaak met lekkere koffie. Vaak wel een plekje om te zitten. Bestellen aan de counter bij de barista met een glimlach. Kunnen de Amerikaanse ketens wat van leren!
Heerlijk gezellig voor een kopje koffie met wat lekkers erbij. Wordt zelfs keurig geserveerd. En nog versierd ook.
Altijd druk en zoals kan worden verwacht, altijd heerlijke koffie. Het kan soms wel erg lastig zijn om elkaar te vertaan aangezien het te midden ligt van een hoop winkelverkeer. Toch een goede optie als je even gezellig een kopje koffie wil drinken op het winkelcentrum.
Laat ik beginnen met het feit dat dit gewoon een leuke en goeie tent is. Bestellen aan de counter en al snel staat je mooie versierde kopje koffie voor je klaar. Ik lees een paar recensies over het feit dat er geen bediening is en dat het onmogelijk is voor ouderen die slecht ter been zijn, om een kop koffie mee te nemen. Recensie van Yvonne Kieft Het personeel van Douwe Egberts is niet achterlijk, en ziet zelf ook wanneer iemand niet in staat is om te wachten op zijn of haar koffie en het niet mee kan nemen. In zo'n situatie reageert het personeel goed en vriendelijk en vertelt dat u een plekje mag uitzoeken en dat ze het komen brengen. "4 man personeel en slechts 1 daarvan zet koffie", moeten ze met zijn 4en op een knopje drukken? Nee. 1 zet koffie, de ander maakt broodjes of tosti's. Dan is er nog een collega voor het melk schuimen, en een die de vaat regelt. Misschien voelen sommige mensen zich te goed op 3 minuten op hun koffie te wachten. Maar vergeet niet dat je op het terras ook soms 10 minuten moet wachten voordat er uberhaupt iemand aan je tafel staat. We zijn tegenwoordig allemaal zo ongeduldig en het is ook nooit goed. Als je geen zin hebt om te wachten ga je toch lekker de hele dag je eigen koffie zetten, kan je alleen maar boos worden op jezelf als het te lang duurt ;. Douwe Egberts is gewoon een leuke gezellige plek waar je soms inderdaad eventjes op je koffie moet wachten, maar je krijgt er wel wat voor terug.
Wanneer je aan het shoppen bent in Amstelveen is dit een heerlijke plek om tot rust te komen onder het genot van een bijzonder kopje koffie. De mensen die de koffie bereiden doen ook erg hun best om dat kopje koffie bijzonder te maken. Het zijn werkelijk kunstenaars. Het is niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. Volgende keer weer.
Er komen hier veel bejaarde mensen; en velen slecht ter been. Wellicht de trouwe gebruikers en punten-spaarders van dat merk Maar er is totaal géén bediening !! Je moet zelf de koffie bij de balie bestellen en héél lang STAAN wachten; dat kunnen sommige mensen niet! Dan nog ZELF koffie meenemen: manoeuvreren met je dienblaadje tussen de krappe ruimtes van de tafeltjes... er is heel wat geknoeid daar.. Zeker op vrijdagmiddag markt is het heel druk.: Ondanks 4 man personeel; slechts 1 daarvan maakt de koffie.. Heb daar 4 mensen gesproken met dezelfde slechte bevinding en ook NOOIT meer terugkomen. Wat een aanfluiting en ook zo triest
Vrijwel alle tafeltjes stonden vol met vuile vaat terwijl het niet druk was in het winkelcentrum. We probeerden te bestellen maar de jongeman blafte ons af met 'DAAR' met verwijzing naar zijn collega. Die begon het gesprek met 'JA'. Blijkbaar hebben beiden geen opvoeding genoten. De pinautomaat was kapot dus stond er 'ALLEEN CONTANT' . Een kopje koffie voor 3,35 is overpriced. Een uitgedroogd gebakje was het supplement. Maar gauw afgerekend en een andere plek opgezocht waar we wel hartelijk werden ontvangen.
Goede koffie en heerlijke appeltaart van Dudok.
Vriendelijke bediening. Ik wilde graag een koffie die niet op het menu stond hebben en dat was geen enkel probleem. D.E. koffie is niet mijn koffie maar het is hier goed te drinken. Redelijke prijzen.
Hele lekkere koffie midden in het winkelcentrum, helaas duurt het wel altijd erg lang voor je de koffie hebt en zijn de tafels vaak niet afgeruimd en schoongemaakt, en is best duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid