facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douma Bouw

Info

Douma Bouw. Verbouw en onderhoud



"Dijkstra Bouw voor aanbouw, verbouw, afbouw, renovatie, onderhoud en machinale houtbewerking.Een aantal van de te verrichten diensten van Dijkstra Bouw zijn:Vervangen van dakgoten, windveren, boeidelen.Plaatsen van veranda, overkapping, tuinhuis, carport.Vernieuwen van dakbedekking: epdm, bitumen en pannendaken.Verhelpen van vochtproblemen: o.a. kruipruimtes en badkamers.Herstellen of vervangen van kozijnen en ramen en deuren, Hout of kunststof.Vervangen of plaatsen van schuifpuien. Hout, kunststof of aluminium.Vervangen van isolatie, enkel en figuur glas.Vernieuwen of herstellen van schoorstenen.Plaatsen van dakkapellen, dakramen, lichtkoepels enz."
Adres: Aak 2, 9801 MD Zuidhorn
Telefoonnummer: 0651980194
Stad: Zuidhorn
Route: Aak 2
Postcode: 9801 MD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D. Ryan Bouw D. Ryan Bouw 74 meter Verbouw-, renovatie- of onderhoudswerkzaamheden woning, verbouw/onderhoud winkelpande...
Bardewee Bouw Bardewee Bouw 919 meter
Recensies
Dijkstrabouw heeft bij ons een prachtige aanbouw gerealiseerd. Het hele proces van voorbereiding tot en met oplevering verliep prima. Deze mensen zijn zeer vakkundig en weten precies wat ze doen. We zijn zeer tevreden en bevelen het bedrijf zeker aan!
Theo heeft bij ons een prachtige badkamer afgeleverd: netjes, secuur, volgens afspraak en voor een goede prijs. Van harte aanbevolen!
Een twee etages hoog kozijn laten plaatsen ter vervanging van een volledig verbruikt exemplaar. Geweldige vakmensen, Theo Dijkstra is een man met een gezicht, humor, flexibiliteit, vakmanschap en veel empathie. Zo wordt een klus uitbesteden een persoonlijke en vertrouwde zaak! Heel erg tevreden.
Dijkstra Bouw heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Harde werkers en zeer zorgvuldig. De coordinatie met andere uitvoerende partijen werd door ons als zeer prettig ervaren. Alle werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Op naar de volgende klus die ze kunnen doen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid