facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doula Sonja

Doula Sonja

Info

Iedere zwangere vrouw verdient een doula naast zich. Een doula is er voor jou, van begin tot het eind van de bevalling en er na. Je kunt het alleen maar je hoeft het niet alleen te doen. Jij, je kindje en je partner maken zo een nog betere start.



"Als zwangerschapdocent begeleid ik je tijdens de cursus bij de zwangerschap, bevalling, in de kraamtijd en daarna. Persoonlijk en met tijd en aandacht. Ook kun je bij mij een professioneel bevalbad huren."
Adres: De Lisdodde 52, 7702AB Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0625471612
ln.oggiz@egnitnazs
Stad: Dedemsvaart
Route: De Lisdodde 52
Postcode: 7702AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundige Praktijk 'De Nieuwe Vaart' Verloskundige Praktijk 'De Nieuwe Vaart' 1 km Verloskundige Praktijk 'De Nieuwe Vaart' verleent verloskundige zorg in Dedemsvaart, ...
Recensies
Wij hebben Sonja als een heel lief, warm, attent, begripvol, geruststellende en meelevende doula leren kennen. Onze ervaring was zeer positief! Bedankt dat je er zo voor ons kon en wilde zijn.
Je bent zwanger en dan. Je weet dat de bevalling steeds dichterbij komt. Was ik gespannen nee niet echt. Dankzij de cursus van Sonja ging ik er heel ontspannen in. Samen met m’n vriend hebben we een privé cursus gedaan. Wat was het fijn om in je eigen omgeving samen over dit onderwerp te praten. Wat kan ik allemaal verwachten en hoe ga ik daar mee om was mijn vraag. Antwoorden en handvaten heb ik gekregen. Zo ging ik voorbereid en gerustgesteld de bevalling in. Ik kreeg zelfs te horen tijdens de bevalling je kunt merken dat je een cursus hebt gedaan. Een beter compliment kun je niet krijgen Sonja. Bedankt voor het delen van je kennis en vaardigheden. Ik raad het iedereen aan.
Ter voorbereiding op onze tweede geboorte hebben mijn man en ik een opfriscursus gevolgd bij Sonja. Nav mijn eerste bevalling heeft Sonja een persoonlijke cursus voor ons samengesteld waarin ik precies vond wat ik zocht! Dankzij de cursus van Sonja durf ik vertrouwen op mijn intuïtie waardoor ik echt een prachtige bevalling heb gehad! Ik kon echt luisteren naar mijn lijf en die gaf precies aan wat er moest gebeuren! Wij en ons tweede kindje zijn Sonja heel erg dankbaar voor haar hulp en begeleiding! Hier kan geen beschuit met muisjes tegen op. Wij raden Sonja zeker aan! Mvg fam Muis
Wij hebben de zwangerschapscursus met veel plezier gevolgd bij Sonja. Hierdoor ging ik met veel zelfvertrouwen mijn bevalling tegemoet. Ook mijn partner vond de cursus erg prettig en is mede hierdoor de beste steun geweest die ik mij heb kunnen wensen. Sonja is heel betrokken en je kan haar alles vragen. Ook na de cursus stond ze voor ons klaar. Ben je zwanger en wil je, je samen met je partner goed voorbereiden op wat er komen gaat, twijfel dan niet, gewoon doen!
Ik heb tijdens mijn zwangerschap en na de zwangerschap heel veel gehad aan Sonja. Door haar heb ik mij goed kunnen voorbereiden op de bevalling. Voor alle vragen kon ik bij haar terecht en ze neemt de tijd om je aan te horen en je te begrijpen. Ze zoekt graag dingen voor je uit om de cursus zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw wensen. Echt een top doula!
We hebben een hele prettige cursus gehad. Dankzij de cursus van Sonja ben ik sterker en zelfverzekerder mijn bevalling in gegaan. Ook als alles totaal niet volgens plan verloopt helpen de handvaten die je in de cursus krijgt om rust en controle te behouden. Een absolute aanrader.
'Had ik dit maar geweten bij mijn eerste bevalling.' Een doula? Ik wist voor mijn 2e zwangerschap niet eens wat het was, totdat ik er in een tijdschrift over las. Het sprak me aan. Ik ben op Google op zoek gegaan en zo kwam ik terecht bij Sonja. Contact opgenomen en al snel zaten mijn man en ik  samen met Sonja op onze bank. We hadden gelijk een prettig gevoel bij haar. Wat hebben wij veel steun gehad aan een doula, zoveel informatie wat wij niet wisten over een bevalling en wat er allemaal bij komt kijken. Had ik het maar geweten bij mijn eerste bevalling. Sonja staat je bij op alle vlakken...ze geeft zo ontzettend veel rust. Onze slogan: met een doula aan je zij heb je je handen vrij. Ik heb optimaal kunnen genieten van mijn zwangerschap. Ondanks dat mijn bevalling uitmondde in een spoedkeizersnee hebben zowel mijn man als ik complete rust ervaren. Ze zorgde samen met mijn man ervoor dat het geboorteplan gehanteerd werd. Ik kan dan ook iedereen aanraden om een doula in te schakelen. Ze neemt al je zorgen en onzekerheden weg en minstens zo belangrijk ze geeft je de kracht dat je het kunt! Dat is zo'n ontzettend fijn gevoel. Sonja heeft er mede voor gezorgd dat deze zwangerschap en bevalling als zeer prettig is ervaren. Wij kunnen met een heerlijk gevoel terug kijken op een wonderlijke bevalling. Dankjewel Sonja!
'Het bevalbad was snel opgezet en weer opgeruimd. Er zit een zeil bij voor onder het bad wat heel prettig was i.v.m. de vloerbedekking op onze slaapkamer. Waardoor ik de bewegingsvrijheid had en naar eigen wil in en uit bad kon stappen wanneer ik dit wilde. Tijdens de weeënstorm heb ik gebruik gemaakt van het bad. Ik had rugweeën. Door de aangename warmte van het bad heb ik me tussen de weeën door heel goed kunnen ontspannen. De quote "In een warm bad stappen" past hier perfect bij. Ik doezelde gewoon een aantal keren weg. Ik ben er van overtuigd dat het bad heeft bijgedragen bij het verspoedigen van mijn bevalling. Als ik dan een nadeel op moet noemen is dat ik me moeilijk af kon zetten aan de rand van het bad bij het hebben van een rugwee en om deze dan op te kunnen vangen.'
absoluut een 5 sterren ervaring! Zeer vakkundige doula en warme persoon. Zie website voor uitgebreidere informatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid