facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douglas

Adres: Diemerplein 120 , Diemen 1111 JE, NL
Telefoonnummer: 020 699 4622
Stad: Diemen
Route: Diemerplein 120
Postcode: 1111 JE



op zoek naar gerelateerd: douglas parfum, douglas hout, douglas winkels, douglas planken, douglas parfum dames, douglas log in, douglas boom, douglas mac
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Etos 1 km Mooi filiaal met een goed assortiment. Tijdens mijn aanwezigheid heb ik geen probleme...
Recensies
Wauw wauw wauw ! Bij binnenkomst geen boe of bah hele winkel was leeg op mijn goedemorgen geen reactie. De verhalen die ze aan elkaar vertelde waren belangrijker. Ik kon duidelijk iets niet vinden en dat zagen zij geen go mevrouw kan ik u helpen. Bij navraag van het product was het een korte 'hebben wij niet' niet een maar op de website wel daar kunt u misschien kijken of iets anders. En een dag kon er ook niet vanaf. Douglas waar zijn die leuke oudere dames die er werkten en wel wisten wat klantvriendelijkheid was.
Een heel fijne winkel want geweldig personeel met kennis van zaken, prima assortiment en een heel goede klantgerichte service.
Heerlijke winkel om te neuzen. Fijn personeel
Erg leuke en fijne winkel. Vriendelijke medewerkers en leuke aanbiedingen:
Keuze uit redelijk veel parfum en vriendelijk personeel!
Mijn favoriete Douglas zit in Diemen Personeelsleden zijn vriendelijk en behulpzaam. Voor de 3e keer super goed geholpen en tevreden weggegaan . Kadootjes worden ook nog eens creatief en met liefde ingepakt. Top!
Douglas, Diemen Centrum. Hele fijne winkel met fantastische dames met kennis en liefde voor hun vak.
Douglas Diemen is een plek waar veel en goede kwaliteit parfums worden verkocht. Hier zijn veel producten van Rituals ook te vinden. De personeel hier is super aardig en ik heb hier mijn pakketjes super leuk laten inpakken voor de feestdagen. Heel leuk en mooi winkel.
Ondanks dat ik veel gedoe heb met de Douglas online en in de douglas in alpen aan de rijn super arrogant behandeld ben, kan ik niet anders zeggen dat deze Douglas top is. De dames zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam en de service en inpak kunsten verdienen een dikke 10. Zelfs een aankoop die online gekocht was en ingepakt zat in een cadeauenvelop werd voor mij als nog super leuk ingepakt en het was echt druk in de winkel. Verder is er nog het 1 en ander gedaan wat super positief en lief was, maar zal daarover niet in details treden. Merci namens mijn oma, zus en mij.
Behulpzame medewerkers, zoveel beter dan de Douglas Oostpoort! Uitgebreid advies en sampeltjes gehad, als je skincare advies nodig hebt sla Douglas Oostpoort over en kom naar Diemen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid