facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Douglas

Adres: Eindstraat 22 , Breda 4811 KL, NL
Telefoonnummer: 076 521 4369
Stad: Breda
Route: Eindstraat 22
Postcode: 4811 KL



op zoek naar gerelateerd: Douglas winkels, Douglas openingstijden Breda, Douglas Amersfoort, Douglas Delft, ICI PARIS Breda, Douglas Arnhem, Douglas winkels Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rituals Rituals 42 meter
Rituals Rituals 737 meter
Etos Etos 991 meter
Etos Etos 2 km
Recensies
Vanochtend 16-02 heel slecht geholpen in Breda. 3 collega’s stonden met elkaar te praten en duurde even voor ik geholpen werd. Ik wil de foundation van Douglas zelf. Advies gaf ze niet en alles wat ik zei sprak ze tegen. Een tester maken wilde ze ook niet gelijk doen en uiteindelijk wat ik al dacht heb ik een veel te lichte kleur mee gekregen. Totaal niet vriendelijk en wilde geen moeite doen. Alles moest snel snel naar mijn idee. Voor mij een reden mij niet meer te laten adviseren bij Douglas Breda!
Vroeg naar een foundation die littekens bedekte en kreeg het advies om op Tiktok te kijken voor producten... Uiteindelijk wel super geholpen bij ICI PARIS XL en goeie producten gekocht.
Openingstijden van de winkel worden niet gerespecteerd. De winkel was minstens een kwartier voor sluitingstijd al gesloten.
Niet blij met de hulp. Was gewoon weggelopen en andere mensen gaan helpen. Niks van internet in de zaak te vinden van eigen merk parfums Liet me gewoon stikken . Niemand aan de balie stond daar met parfums te wachten en niemand keek na de balie en andere collega moest ik op wachten . Jammer heb betere hulp gehad van IC Paris . Waren alleen bezig met blanken te helpen en ik stond bij de kassa met me parfums en niemand keek me aan en hielp me .
Dames hebben goeie service en weten veel van de producten af.
Afschuwelijke ervaring gehad vandaag. Wou mijn wenkbrauwen laten doen, maar dat was niet mogelijk… blijkbaar niemand die daar de skills voor had???!!!!! Geeneens een bordje erbij dat dit aangaf. Volgende keer laat ik ze doen bij Ici Paris. Wel lekkere parfummetjes Nooit meer.
Goed geholpen! Ruime keuze en goed advies
Hele aardige dames, nemen alle tijd voor je.
Altijd heel vriendelijk geholpen.
Vanmiddag kocht ik in Douglas Breda een verjaardagscadeau voor mijn man, Blue Chanel-parfum 50ml, dat € 83,20 kost. De dame die het parfum inpakte gaf mij het parfum zonder zakje, zonder versieringen, met 2 testers zoals je op de foto kunt zien. Ik keek naar het goedkoop verpakte parfum en hield in mijn hand een heel duur parfum zonder zakje. Ik draaide me om en ging weg. Ik weet dat dit de laatste keer was dat ik Douglas Breda binnenkwam. Twee maanden geleden kocht ik een cadeautje in ICIPARIS Breda, tegenover Douglas, de dame pakte het cadeautje zo mooi in, versierde het. Fascinerend. Service op het niveau, werknemers zo vriendelijk, dat ik altijd weer terug zal komen naar ICIPARIS. Nooit meer in Douglas!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid