facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doucheservice

Doucheservice
"Doucheservice verhuurt tijdelijke nooddouches voor tijdens de badkamerverbouwing of een periode van zorg. Wilt u een mobiele douche huren? Neem dan contact met ons op. Ons totaalpakket voor 2 weken kost slechts €195,- alles inclusief! Dus ook met afvoerpomp, boiler, complete aansluiting en bezorging/ afhaal. Via onze website kunt u een reservering plaatsen of voor meer informatie kunt u ons bellen op 085 401 04 72.Wij hebben meerdere filialen in het hele land en leveren douches in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Friesland, Groningen en Drenthe.Onze tijdelijke douche is compact en kan overal geplaatst worden. Zo kunt u altijd thuis douchen. Verlengen kan altijd en onbeperkt."
Adres: Cyclotronweg 59 , Delft 2629 HN, NL
Telefoonnummer: 06 58859269
Stad: Delft
Route: Cyclotronweg 59
Postcode: 2629 HN



op zoek naar gerelateerd: Doucheservice review, Doucheservice contact, Nooddouche HORNBACH, Mobiele douchecabine huren Boels, Nooddouche kopen, Nooddouche buiten, Kortingscode Doucheservice, Nooddouche zelf maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Praxis 1 km Niemand hier die je kan helpen! Drie mensen in de hele bouwmarkt die allemaal erg dru...
Blokker Blokker 2 km
Heinen Delftware Heinen Delftware 3 km Super leuke zussenmiddag gehad en vriendelijk geholpen bij het inkleuren van mijn eig...
RMS Liften RMS Liften 3 km Een zeer prettig bedrijf! In ons huis heeft de installateur vakkundig en netjes volge...
Recensies
Super snelle levering. Het contact met de klantenservice is eenvoudig en ze denken goed mee. Vriendelijke mannen met installatie en ophalen. De douche zelf is lekker. Warm genoeg en een harde straal. Een aanrader!
Wat een topservice vanmorgen! In de tips die jullie mailden stond dat er een kraantje bij de verwarmingsketel tussen gezet kon worden voor rechtstreeks warm water door aannemer, dus geregeld. Monteur kwam de nooddouche installeren, maar had dit nog nooit bij de hand gehad. Heeft alles in orde gemaakt en ging zelfs nog op pad om een juist koppelstuk te halen. Veel langer bezig geweest dan gebruikelijk, maar geen onvertogen woord. Complimenten voor de service en klantvriendelijkheid en heel erg fijn dat alles goed geïnstalleerd is!!!
Super oplossing wanneer je je badkamer gaat verbouwen. Hebben deze douche tijdens de verbouwing van de badkamer op zolder gehad en voelt niet al een 'nooddouche' vanwege de afmetingen. Komen de douche netjes plaatsen, geven goed uitleg en komen de douche ook weer netjes demonteren en ophalen. Ik hoop niet snel de douche weer nodig te hebben maar kan hem zeker aanbevelen.
Helemaal top! Douche was goed schoon en ruim zat. De service was ook echt super, zowel telefonisch als bij de installatie en demontage goed en vriendelijk geholpen. Aanrader als je een nooddouche nodig hebt.
Uitstekende service, montage en demontage. Zeer nette en schone Douchecabine. Na aanvraag erg snel geleverd. Je betaald voor de eerste twee weken bij aflevering. Hierna per dag of per week bij ophalen. Pinnen kan bij de monteur dus lekker makkelijk.
Tijdens onze badkamerrenovatie een nooddouche gehuurd via doucheservice. Is prima bevallen. Vakkundig geinstalleerd op afgesproken tijdstip. Duidelijke uitleg voor het eerste gebruik. Vriendelijke monteur. Goede communicatie met doucheservice, ook bij verlenging. Ik raad het iedereen aan. Kosten vallen mee en je kan toch in je eigen huis prima douchen.
Zeer tevreden over Doucheservice. Contact verloopt vlot en gemakkelijk via de app, afspraken worden keurig nageleefd. Het was verder ideaal dat we de douche langer konden huren toen bleek dat de verbouwing wat zou uitlopen. En dit alles voor een schappelijke prijs. Absoluut een aanrader!
Wij hebben erg veel plezier gehad van de nooddouche die geleverd en geïnstalleerd is door Doucheservice. De douche werd netjes geplaatst op de gewenste plek en aangesloten. Bovendien was de douche ook nog eens erg aangenaam, dus wij miste onze eigen douche geen enkel moment. Nogmaals dank voor deze service
Echt reuze handig als je badkamer gerenoveerd wordt! De mobiele douche wordt zo nodig snel gebracht, werkt prima en de communicatie is perfect. Op afroep wordt de douche weer op tijd gehaald. Een aanrader dus!
Beste oplossing tijdens verbouwing van badkamer. Goede communicatie en plaatsing en weer demonteren vriendelijke mannen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid