facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Double Trouble

Double Trouble

Info

Double Trouble

Wij, Mark, Mattijs en Frank maken video's en vormen een leuk en gezellig koppel als dj!
Dj nodig? Stuur dan een berichtje!



"Perron3 biedt een Fresh Food beleving in een unieke ruimte. Vers en lekker eten voor een mooie prijs is onze kracht. Snel binnenlopen voor een koffie to go of gezellig tafelen met vrienden en familie."
Adres: Voorkade 81, 2771ZB Boskoop
Telefoonnummer: 0637456776
Stad: Boskoop
Route: Voorkade 81
Postcode: 2771ZB



op zoek naar gerelateerd: Perron 3 Boskoop Halal, Perron 3 Boskoop vacatures, Terras Boskoop, Lunchen Boskoop, Kerstbrunch Boskoop, Café Boskoop, Shoarma Boskoop, Hoek -- Boskoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestcafé De Landhut Feestcafé De Landhut 497 meter Gewoon een goeie gezellige kroeg waar je stevig kan drinken met je vrienden en de kro...
Boomistics Boomistics 1 km [DJ/PRODUCER/REMIXER/NL] CONTACT & BOOKINGS [email protected]
DJ Boekingen.nl DJ Boekingen.nl 2 km DJ Boekingen.nl zegt het eigenlijk al. Zoek je een dj met of zonder apparatuur. Wij r...
Dj gear repair shop Dj gear repair shop 2 km Dj gear repair shop zegt het eigenlijk al, Wij maken u dj gear maar ook voor onderdel...
Recensies
Bestel hier altijd, maar dit keer toch echt een tegenvaller.. dacht voor de nieuwe samurai kip burger te kiezen bijna 10 euro voor een simpele burger, absurd duur voor 1 broodje . Dubai prijzen zou je zeggen, maar kwaliteit heb ik helaas niet verkregen! Deze ziet er helemaal niet uit zoals op de foto, ik adviseer ook dit broodje niet te nemen. Super vettige bun met boter nasmaak, erg misselijkmakend. 1 plakje tomaat en letterlijk 1 stukje ijsbergsla? De kip ertussen was vreselijk droog en hard, ik moest echt mijn tanden eruit trekken, net verhard kauwgom. We hebben dit echt moeten weggooien, niet te eten, sorry. De rest wat we altijd nemen was wel gewoon lekker hot wings, chicken tenders.
Even snel een friet met en een bananen milkshake, friet was prima maar de milkshake is 1 van de slechtste ooit geprobeerd, veel ijs schilfers en smakeloos totaal geen banaan smaak, aangegeven dat het niet naar banaan smaakte ,volgens de man achter de toonbank was het wel degelijk banaan smaak, erg slecht dit.
Na een zware dag toch de moeite genomen om naar de perron3 te gaan. 1e keer Door een van de medewerker werd netjes gevraagd of wij willen daar eten en hij zei neem plaats en kom ik bij jullie. Na 10 minuten dacht ik heeft hij ons vergeten door de drukte dus ik naar de balie om te bestellen. Werd gezegd ik kom zo bij jullie. Nog 15 minuten gewacht en gewoon weggegaan. In mijn mening binnen 25 konden wij 1 drankje krijgen en dan wachten we wel af tot de eten klaar is maar helemaal niks....bedankt! Lekker naar huis!
Mooie lokatie om te wachten op de trein....vriendelijke bediening...lekker grote patatten...wel weinig snacks en geen bierEten: 5/5
Bestel hier al vaker en was altijd van goede kwaliteit laatste keer al 2 uur gewacht op de bestelling. Vandaag toch weer besteld, vervolgens krijg ik een menu met een burger en friet saus maar geen friet? En een pasta waar ik express meer betaal voor een bakje Parmezaanse kaas , krijg ik die ook niet geleverd. Vervolgens bel ik en wacht ik al 20 min op mijn friet. Verder vraag ik nog iets van compensatie en krijg ik hier slechts een excuus voor.
Wij als nieuwe ouders met een baby. Moesten veelste lang wachten ruim 50 min. Had ik niet verwacht aangezien er zo veel mensen werken. Vandaar dat we naar Perron 3 kwamen even snel wat eten en dan terug naar huis de baby verzorgen. Helaas dus niet zo fast. Voor een Fastfood keten.
Beste halal fastfood restaurant van nederland, zonder overdrijven. Ik moet me zelf elke keer tegenhouden om daar niet te vaak te gaan eten, want het is echt te lekker. Klantvriendelijkheid en hygiëne zijn ook top. Naast burgers en snacks verkopen ze ook lekkere pasta’s en salades.
Bestelling al om 14.45u smiddags geplaatst voor 18.15u. Vervolgens word ik gebeld of het eerder bezorgd kan worden, want dat komt Perron3 goed uit i.v.m. andere bestellingen. Ik geef aan dat dat niet kan, omdat dan nog niet iedereen thuis is. Ik vraag of het dan misschien later kan, maar nee dat kan ook niet. Ik geef nogmaals aan dat eerder nog niet iedereen thuis is, en ja hoor.. staan toch op het eerdere tijdstip voor de deur. Waarom vraag je het dan? Dan interesseert het je dus helemaal niets. Service wanneer het Perron3 uitkomt kennelijk. Jammer, koud eten. We waren altijd erg enthousiast maar zo verlies je klanten. Toevoeging 25 mei: Ik was gevraagd een mailtje te sturen n.a.v. bovenstaande review met mijn bestelgegevens, dat heb ik bijna twee weken geleden gedaan. Maar niets op teruggehoord. Wederom: vraag het dan ook niet?
Heerlijk eten, vriendelijk personeel en leuke sfeer in het restaurant! Echt top, aanrader!Eten: 5/5
Restaurant is er echt op achteruit gegaan.. Vorige keer 2 u gewacht op koud eten. Dit keer waren de Frietjes zo hard en verbrand en ook in te “oude olie” gebakken. Niet te eten, meteen weggegooid. Smaak is ook echt niet meer te bekennen.. jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid