facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOTT fashion

DOTT fashion

Info

Eerlijk advies en persoonlijke aandacht, dat is voor mij vanzelfsprekend. DOTT Fashion is een winkel met de nieuwste mode, maar met een echt dorps gevoel.

Geschiedenis

Wil jij de nieuwste mode shoppen en hierbij persoonlijk en eerlijk advies krijgen? Dan wordt DOTT Fashion dé winkel voor jou! In het centrum van Son opent Kim Roefs binnenkort de deuren van de hippe, vernieuwde en vooruitstrevende winkel. Haar oog voor mode en de nieuwste trends in combinatie met zorgvuldige persoonlijke aandacht zorgen voor een unieke shop-experience.

DOTT Fashion heeft voor zowel dames als heren een gevarieerd aanbod van verschillende merken zoals: Lofty Manner, Ydence, Malifisent, Rinascimento, Heavn, 2nd one jeans, Morgan, Maison Runway, Zumo, Circle of trust, Fake truth en Pure white. Met gratis parkeren voor de deur, een wisselende collectie en altijd een gezellig praatje is een bezoek aan DOTT Fashion zeker de moeite waard!

Volg DOTT Fashion op Facebook en Instagram voor de nieuwste ontwikkeling en blijf zo als eerste op de hoogte!



"DOTT. fashion heeft ivm het Corona virus aangepaste openingstijden! Wij zijn een trendy kledingzaak voor dames & heren! Gevestigd in Son en Breugel. Kom gezellig een keertje langs voor een leuke winkel ervaring en goed advies! Shop bij DOTT & je dag kan niet meer kapot "
Adres: Airbornestraat 2A, 5691 CB Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0646437764
Stad: Son
Route: Airbornestraat 2A
Postcode: 5691 CB



op zoek naar gerelateerd: Dott sale
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid