facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dotjes en Knapen

Dotjes en Knapen

Info

De site voor leuke, hippe, unieke, non-cliche geboortekaartjes. www.dotjesenknapen.nl

Geschiedenis

Keuze uit unieke geboortekaartjes in de webshop. Zit jullie perfecte kaartje er niet bij? Alle collectie kaartjes worden kosteloos aangepast in kleur, lettertype of zelfs 2 kaartjes combineren is geheel gratis. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kaartje op maat. Aan de hand van jullie wensen maak ik een kaartje speciaal voor jullie! Kijk op de site of neem contact op, dan maken we er samen iets moois van!



"Kleine webshop met wisselende collectie geboortekaarten. Oog voor detail en voor persoonlijk contact! Wij passen elke kaart kosteloos aan naar wens. Daarnaast specialist in het maken van geboortekaartjes op maat. Bekijk onze uitgebreide portfolio, of volg ons op instagram!"

"Kleine webshop met wisselende collectie geboortekaarten. Oog voor detail en voor persoonlijk contact! Wij passen elke kaart kosteloos aan naar wens. Daarnaast specialist in het maken van geboortekaartjes op maat. Bekijk onze uitgebreide portfolio, of volg ons op instagram!"
Adres:
Telefoonnummer: 0646026709
Stad: Berghem



op zoek naar gerelateerd: Geboortekaartje preegdruk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Just Bam Just Bam 15 meter Just Bam by Bram de Vet
Recensies
Bij Dotjes en Knapen kan je terecht voor mooie unieke geboortekaartjes speciaal voor jou op maat gemaakt. Je kan je eigen wensen aan Layla doorgeven en met haar creativiteit en ideeen kom je altijd tot een geweldig resultaat. Ze heeft voor alle 3 mijn zoons echt hele mooie kaartjes ontgemaakt, waarbij wij keer op keer heel veel leuke en positieve reacties gehad hebben.
Wij hebben de kaarten voor onze bruiloft door Layla laten maken. Zowel Save the Date kaarten als de uitnodigingen. We zijn super blij en tevreden met het resultaat! Het fijne aan Dotjes en Knapen vonden we dat we konden aangeven waar we aan dachten en dat Layla meteen met ons meedacht en allerlei opzetten aan ons voorlegde. Ook is het super snel schakelen met Dotjes en Knapen. De kaarten hadden niet mooier kunnen worden!
Layla maakte voor ons een prachtig geboortekaartje op maat. Ik gaf aan welke stijl we mooi vonden en welke kleuren en Layla liet haar creativiteit er op los. Het was meteen raak, zij had al onze wensen in 1 kaartje samengevat. Met nog wat kleine aanpassingen leek ons geboortekaartje voor Gaia af, totdat ik een paar dagen voor de bevalling last kreeg van mijn hormonen en alsnog wat aanpassingen wilde ; Ook dat was geen probleem en werd meteen geregeld, zodat ik in alle rust helemaal tevreden met het kaartje, haha kon gaan bevallen! Super service dus!! En wat kregen we veel leuke reacties op ons originele kaartje :
Een fijn contact en snelle levering van ons onwijs leuke geboortekaartje voor onze zoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid