facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorst Zondecoratie

Dorst Zondecoratie

Info

Voor al uw buiten-/binnenzonwering, garagedeuren en terrasoverkapping kunt u terecht bij Dorst Zondecoratie!

Adres: Langeweg 5H, 3261 LJ Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-621654
Stad: Oud-Beijerland
Route: Langeweg 5H
Postcode: 3261 LJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Na ons bezoek aan meerdere aanbieders van rolluiken zijn wij in zee gegaan met Dorstzonwering. Het contact met het personeel is heel prettig. Duidelijke uitleg, Remy is een enthousiaste verkoper die kennis van zaken heeft. Ook de monteurs die kwamen plaatsen deden keurig werk, zelf toen het koud was en sneeuwde, klommen ze op de ladder naar de 2e etage met rolluik en al. We hebben inmiddels 5 rolluiken van het merk Roma laten plaatsen en ons zonnescherm is electrisch bedienbaar gemaakt. Prachtig materiaal. De service, de kosten voor demontage en hun winkel dichtbij onze woonplaats gaven voor ons de doorslag om met Dorstzonwering zaken te doen. Prima bedrijf!
Gisteren avond op Zondag ging plots ons knikarm zonnescherm van 2005 niet meer in dat was schrikken, een mailtje gestuurd aan de leverancier Dorst op zondag avond en ik werd maandag ochtend om 08.00 uur al gebeld dat ze ons zo snel als mogelijk zouden komen helpen,maar na wat overleg en uitleg heb ik het onderdeel opgehaald en zelf gemonteerd en was het super snel opgelost. Geweldige service en super vriendelijke medewerkers
We wilden graag een rolluik en hebben bij diverse bedrijven informatie gevraagd. Dorst Zonwering stak er ver bovenuit, duidelijke uitleg over materialen, kosten en dat alles op een supervriendelijke wijze. Uiteindelijk hier dan ook ons rolluik aangeschaft, deze is vakkundig gemonteerd en later is deze zelfs door Dorst Zonwering aangepast en meeverhuisd naar onze nieuwe woning. Wij raden dit bedrijf iedereen aan!
Op aanraden van een familielid heb ik een afspraak gemaakt bij Dorst Zonwering voor rolluiken voor mijn nieuwbouwwoning. Voorzien van een goed advies en een scherpe offerte heb ik het pand verlaten. De afspraak voor plaatsing was gemakkelijk gemaakt. Inmiddels zijn de rolluiken geplaatst; ik ben er onwijs blij mee en kom zeker terug. Bedankt!
Al vele jaren ben ik klant bij dit bedrijf. Zonwering voor binnen en buiten kun je overal kopen. Hier krijg je een goed advies maar bovenal: de klantvriendelijkheid en service zijn hoog. Dat er zeker in situaties van storingen en defecten belangrijker dan de prijs.
Fijne winkel, snel geholpen en ook toen ik er achter kwam dat het product dat ik kocht niet goed was namen ze dat zonder aarzelen terug! Aanrader qua service en kunde!
Na 10 jaar vaste klant. Geen tijd en moeite willen doen om mijn kapotte zonnescherm te repareren. Met hulp van zonwering hoeksche waard in Strijen is het opgelost. Dorst heeft wel hun excuses aangeboden maar daar had ik na twee weken niks aan.
Ik heb vorig jaar een zonnescherm laten monteren op de raampartij huiskamer aan de buitenmuur. Vakkundig, persoonlijk, integer zijn de woorden die passen bij mijn ervaring met Dorst Zon-Decoratie. Duurt even voordat de spullen er waren maar dat boeit me niet want de zomer moest nog komen.
Kom hier al sinds 1995. Altijd goed geholpen. Ruime keuzes. Redelijke prijzen.
Knikarm zonnescherm besteld en laten installeren. Vakkundig en keurig werk geleverd! Absoluut een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid