facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DORST

DORST

Info

Feest of event? DORST! zorgt voor een onvergetelijke cocktail- of cateringbelevenis.
Onze crews zijn getraind door de beste bartenders, shakers & hospitality-specialisten.

Geschiedenis

cocktail-bar support-consultancy



"Cocktailbar & Borrelbar"
Adres: jodenstraat 41, 5911 Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0)642448942
Stad: Venlo
Route: jodenstraat 41
Postcode: 5911



op zoek naar gerelateerd: Dorstig Venlo menukaart
Recensies
Super gave workshop cocktails maken gedaan samen met mijn vriend. Echt een absolute aanrader! De eigenaar is de wereld rond geweest en heeft veel kennis en ervaring op gedaan, dit brengt hij hartstikke leuk soms met een knipoog en geeft daarnaast een heldere uitleg. Je voelt je welkom en wij waren dan ook meteen op ons gemak. Tot slot waren de cocktails heerlijk, met premium ingredienten wat ook niet onbelangrijk is! Speciale dieetwensen: Virgin cocktail varianten
Beste cocktails in town! Hier hebben ze er verstand van en adviseren ze ook buiten de kaart om. De eigenaren zijn enthousiast en gepassioneerd en dat merk je aan alles! Heerlijke cocktails, vriendelijke bediening en geweldige setting. Absolute aanrader en aanwinst voor Venlo.
Ook Pisco sour Peruaanse cocktail smaakte erg goedEten: 5/5
Eindelijk een goede cocktailbar in Venlo. Ze zijn goed in het adviseren van cocktails en hebben kennis van zaken. Ook het eten is echt heerlijk vooral de bitterballen.Eten: 5/5
Ik wou buiten bij hun gaan zitten met zn drieën en heb van een ander tafel een stoel gepakt, zegt de bediening mag niet ik moet gewoon op zon andere stoel die wat veel te hoog was gaan zitten, nou heb ik niks besteld als ik niet eens mag blijven comfortabel zitten. Vond het niet netjes als gast betalen wij de salaris mee gelukkig heb ik niks besteld !
Hele lekkere cocktails en goede prijs/kwaliteit verhouding. Vooral buiten op het terras is het gezellig zitten. De nachos met gehakt zijn overigens ook heerlijk. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Ik ga zeker hier terug komen voor een heerlijke cocktail.
Heerlijke cocktails, enorm enthousiast team en altijd heel nieuwsgierig hoe je bestelde drankje in de smaak valt. In de zomer lekker chill op het terras. En in de winter heerlijk binnen genieten in de zithoek of aan tafel. Top!
Sfeervolle en gezellige Tikicocktailbar met heerlijke cocktails & streetfood. Hele ruime keuze, voor ieder wat wils en het team denkt graag met je mee om de juiste keuze te maken. Naast cocktails ook nog een uitgebreide rum collectie, waarbij je een proeverij kan doen. Je merkt aan alles dat de eigenaren passie hebben voor het vak! Dit proef je in de kwaliteit van de cocktails, maar merk je ook aan de fijne sfeer binnen in de bar en zomers op het terras. Onze favoriet in Venlo!
Erg gezellig, lekkere cocktails! Misschien iets te prijzig.Eten: 5/5
Fles wijn besteld en bij volgende fles te horen krijgen dat dezelfde wijn niet meer op voorraad is? Met als excuus dat de kaart gaat veranderen en in discussie gaan waarom dat we geen andere wijn willen die volgens eigenaar beduidend beter is..? Hapjes laten ook te wensen over en als klapper een glaasje taaie popcorn..niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid