facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpswoning

Dorpswoning
Adres: Leenderweg 41, Heeze
Telefoonnummer: +31402062171
Stad: Heeze
Route: Leenderweg 41



op zoek naar gerelateerd: Dorpswoning De Zevende Hemel, Dorpswoning De Pastorie, Dorpswoning Het atelier, Het Atelier -- Heeze, Dorpswoning Jagershuis, Sfeervolle vakantiehuizen, Vakantiehuis de Wei, Atelier huisje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Rolandi, Merana Italy Casa Rolandi, Merana Italy 4 km Prachtige vakantiewoning te huur in de schitterende natuur van Zuid Piemonte. Rust, r...
Recensies
Met acht volwassenen en vier kinderen in de leeftijd van vijf tot elf een mooi weekend in "De Volbloed" doorgebracht. Voldoende ruimte voor iedereen en de kinderen konden zowel binnen als buiten volop spelen. In de keuken en de badkamers was in alles voorzien. Ook de gezellige kamer met open haard zorgde voor een mooi en sfeervol verblijf.
Knus en gezellig huis waar alles in zit. Gelegen in een zeer rustig gebied, vlakbij het Leenderbos waar je heerlijk kan wandelen/fietsen ook met de hond. Vlakbij Eindhoven!
Mooi huisje aan de rand van het Leenderbos, grote, goed omheinde tuin Fijn om onze avontuurlijke 'escape artist' hond wel het avontuur maar niet de ontsnapping te gunnen. Én op loopafstand een hondenlosloopgebied.
Heerlijk huis in een fantastische omgeving! Dicht bij Eindhoven, aan het bos. Het huis is van alle gemakken voorzien en Lian is een geweldige gastvrouw!
Heerlijk huis in een perfect gelegen rustige omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien. Grote ruime tuin en vertrekken in huis zelf. Je loopt elkaar niet snel in de weg. Het huis was schoon en prettig en gebruik. Wel zijn er wat aandachtspunten die ons zijn opgevallen tijdens ons verblijf. Ik hoop dat de verhuurder dit kan oppakken als verbeter punten, want ons verblijf is verder heerlijk verlopen. - Riolering. In de douches en wasbakken loopt het water niet goed weg. In de douchekuip sta je zo met je enkels in het water. -Vliegen. In de zomer periode is er een grote hoeveelheid vliegen, zowel binnen als buiten. Mede door omliggende weilanden met paarden/dieren. -Het keukengerei is voldoende op orde maar de messen zijn niet meer scherp. Frustrerend als je moet koken voor een grote groep. - De koelkast is te klein voor een verblijf van 10+ personen voor meerdere dagen. Wellicht zou een 2de koelkast uitkomst bieden. - Check van beddengoed en kussens. Sommige kussens zijn aan vervanging toe. - Op sommige slaapkamers hangt er een gevaarlijk lage hanglamp met een scherpe punt waar je je lelijk aan kan stoten. Desondanks hebben we een goed verblijf gedaan.
Geweldige plaats voor je vakantie
Prachtig ingericht en altijd gezellig
Vertaald door Google We gaan hier al jaren en we zijn altijd helemaal onder de indruk en tevreden geweest. Origineel Wir fahren seit Jahren hierhin und sind immer wieder total begeistert und zufrieden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid