facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuus Heino

Dorpshuus Heino

Geschiedenis

Dorpshuus Heino is hét centrale ontmoetingspunt voor alle inwoners van Heino en omgeving. Of het nu gaat om een boodschap, een activiteit of een ongedwongen drankje. Door de verschillende functies en het laagdrempelige karakter voelt iedereen zich welkom. Een bruisend centrum voor jong en oud!

Op de begane grond is een leestafel, een informatiebalie, een foyer en vergaderruimtes. In de grote zaal komt een filmhuis, maar deze zaal kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld cursussen en workshops.



"Tourist infoKoffie en kleine lunchkaart.Wandel en fiets kaarten"
Adres: Marktstraat 7, 8141 GA Heino, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-700212
Stad: Heino
Route: Marktstraat 7
Postcode: 8141 GA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Soepcafé Heino, Bingo Heino, Filmhuis Heino, Vrijwilligerswerk Heino
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Olde Dorpsstroate D'Olde Dorpsstroate 44 meter Buurtvereniging d'Olde Dorpsstroate in Heino
Recensies
Lekkere cake met appel en koffie. Prima voor elkaar daar.
Even rustig een bakkie doen met een lekker plakje cake na een drukke nachtdiens om vervolgens de werkelijke boodschappen in huis te halen. Vriendelijke bediening en het gedeelte waar ik altijd zit geeft een soort van huiskamer gevoel
We hadden hier een mooi feestje, Top 2000 cafe. Prima sfeer, lekkere band, goede dj's. Dorpshuus Heino ..... hart van Heino!
Kunst bij de Weegbree in de vijver ?!?! Lang leven de natuur!!! De eendjes zijn de afgebladderde verf aan het opeten. De vissen zijn niet meer te zien waar je ze normaal ziet liggen! Paraplu's met uitstekende stalen punten in de grond. Nylon draad waar de eendjes in verstrikt kunnen raken. Plastic ramen met geschilderde vissen. Milieubewust zijn deze mensen in ieder geval niet. Verre van zelfs. Wat een ondoordachte actie! Ga er maar vanuit dat deze mensen zo netjes zijn alle afgebladdere verf weer uit het water te vissen. Wat een ellende!
Een mooie lokatie prettig om daar te zijn
Sociale werkplek. Super tof voor de lunch, erg goedkoop en super eten voor de prijs. Zeker aan te raden!
Super initiatief, heerlijke chocomelk, een aanrader om eens binnen te lopen tevens is er nog veel meer te ontdekken dus gaan met die banaan!
Tijdens ons fietstocht lekkere cappuccino gedronken van mocca d'or en zelfgemaakte appelcake. Gaan we zeker nog een keer doen.
Leuke sfeer, film gekeken Elvis
Gezellig ingericht. Goede thee en koffie. Vriendelijke bediening met oog om minder valide mensen aan het werk te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid