facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuis Zuidwolde

Dorpshuis Zuidwolde

Info

In De Kern hebben verschillende voor het dorp belangrijke functies een plek, zoals verenigingen, het afhaalpunt van de apotheek en activiteiten van de SWB.

Geschiedenis

In het dorpshuis De Kern vinden diverse verenigingen onderdak. Zoals o.a. muziekvereniging Uno Animo, Brassband Heman, toneelvereniging Ons Plougje en het koor Tutti Cantano. Ook stichting Welzijn Bedum heeft de zaal in gebruik, voor de bejaardensoos, volksdansen, kaarten en gymnastieken. Er is een boekenuitleenpunt en de apotheek van Bedum heeft in De Kern een afhaalpunt voor medicijnen. Al deze functies zijn belangrijk voor het dorp.
Het bestuur van de ‘Stichting tot beheer van het gebouw Dorpsbelangen De Kern’ wil een betaalbare plek blijven bieden voor deze activiteiten.

Adres: Noordwolderweg 8, 9785 AS Zuidwolde, Groningen, Netherlands
Stad: Zuidwolde
Route: Noordwolderweg 8
Postcode: 9785 AS



op zoek naar gerelateerd: Zuidwolde agenda
Recensies
Een echt dorpshuis. Gezellige entourage. Nieuw. Goed verzorgd.
Klein maar gezellig om af te huren .
Heel mooi gerestaureerd en gezellig met veel dorpsbewoners
Gezellig informeel, aardige bediening. Ademt een typische jaren 50 sfeer.
Goed geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid