facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuis Strijen

Adres: Stockholmplein 6, 3291TP Strijen
Telefoonnummer: 078-6741505
Stad: Strijen
Route: Stockholmplein 6
Postcode: 3291TP



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Strijen
Recensies
Ik was hier om bloed te laten prikken. Je neemt dan plaats in de ruimte bij de ingang. Wel handig om even te vragen wie de laatst binnengekomen persoon is zodat je weet wanneer je zelf aan de beurt bent.
Fijn biljarten voor de heren en mooie bibliotheek.
Ik was hier voor bloedprikken. Het was erg druk en moest meer dan een uur op mijn beurt wachten. Maar de medewerker die de bloedafname deed was erg vriendelijk en had een kalmerende effect op mij. Dit had ik ook nodig omdat ik angst heb voor naalden. Maar ze sleep mij er volledig doorheen dat was erg fijn!
Midden in de broodnodige verbouwing. Gaat zeker een mooie accomodatie worden.
Niet binnen geweest.
Heel mooie locatie . We hebben daar onze verjaardag gevierd het was AF. Heerlijk gegeten goede bediening . Voor herhaling vatbaar .
Bloedprikken lieve vrouwen doen goed werk
Ik ging bloed prikken, goed gegaan. Ook voldoende ruimte om te wachten/zitten ivm Corona virus.
Mooi en gedenkwaardig pand watersnood 1953, ook hier geschonken door de stad Stockholm. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Lustrumviering 40 jaar bridgeclub Strijen. Mooi versierde zaal en uitstekend verzorgde maaltijd voor bijna 100 personen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid