facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuis MFC it Trefpunt

Dorpshuis MFC it Trefpunt

Info

Het dorpshuis is de ontmoetingsplek in het dorp voor jong en oud

Label

Het dorpshuis heeft een apparte zaaltje en is uitermate geschikt voor feestjes en vergaderingen. De zaal kan, indien gewenst, worden gehuurd waarbij u uw eigen catering inbrengt.
De huurprijs hiervoor is € 100,00.

Adres: De Singel 7, 9074 CZ Hallum
Telefoonnummer: 06-20140886
Stad: Hallum
Route: De Singel 7
Postcode: 9074 CZ


Recensies
Mooi MFC Trefpunt.Moet nog wel het een en ander worden verbouwd . Misschien is het mogelijk om subsidie te krijgen voor een grote verbouwing.Een wat ruimere speelzaal zou wenselijk zijn voor de zaal sporten zoals basketbal,volleybal,turnen enz.Kom op Hallummers trek bij de gemeente aan de bel, misschien is er ergens nog een subsidie potje waar je een beroep op kunt doen .
Op zaterdagmiddag is de kroeg open in het Trefpunt. Absoluut een aanrader om daar op de zaterdagmiddag eens naar toe te gaan. Sfeer is goed en ook de bediening is snel en vriendelijk. Blijft gezellig om te komen. Ook voor feesten en partijen ... Was ook vandaag weer erg gezellig in de kroeg. Gelukkig vinden steeds meer mensen dit adres. Kom vooral langs !
Een gezellig buurthuis waar wat gedronken kan worden en workshops gegeven kunnen worden Door middel van een informatie lichtkrant kan je zien wat er te doen is
Erg gladde vloer om te sporten, maar verder een knusse zaal met een echte bühne.
Mooi dat hier nog gerookt mag worden, zelfs in deze tijden
Lekker gegeten, goede bediening. Leuke uitstraling.
Mooi schoon gebouw Keurig verzorgd
Leuke plaats, goede bediening
Ze kunnen je naar veel dingen leiden
Leuk zaaltje gehuurd voor de familie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid