facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpshuis De Twee Marken

Dorpshuis De Twee Marken

Info

Wij zijn een dorpshuis met zalenverhuur op de Utrechtse Heuvelrug
U kunt bij ons ook terecht voor darten en biljarten en een overheerlijke cappuccino.

Adres: Trompplein 5, 3951 CR Maarn
Telefoonnummer: 0343-442706
Stad: Maarn
Route: Trompplein 5
Postcode: 3951 CR



op zoek naar gerelateerd: Maarn centrum, Kledingbeurs Maarn, Judo Maarn, Gitaarles Maarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MHC Maarn MHC Maarn 533 meter Altijd gezellig
Sport Vereniging Maarn Maarsbergen - SVMM Sport Vereniging Maarn Maarsbergen - SVMM 557 meter Leuke sociale vereniging met veel betrokken mensen met een lang dienstverband.
80days 80days 744 meter 80days coffee and tea stands for direct trade, good and fair price for their Nepali f...
RSC Henschoten RSC Henschoten 1 km Ik test verschillende maneges door heel Nederland, zo ook RSC Henschoten. Ik heb hier...
Recensies
Sinds ik in Maarn woonde heb ik nog nooit zo een "DORPSHUIS "meegemaakt. Zeer klantvriendelijk en niet duur. Goede bediening! Super gastvrouw! Hans N.
Wederom een fantastische dag beleefd in "de twee Marken". Prima bediend door gastvrouw Sandra en haar team en tot slot genoten van een uitstekend buffet. Hulde!
Mijn beroepsvereniging had hier de jaarvergadering besproken, er is een zaaltje afgehuurd. Prima ruimte, met koffie en thee. Er was ook lunch, eveneens voldoende qua aanbod en kwaliteit.
Leuke kantine om een wandeltocht te starten
Mooi en gezellig complex. Leuk om hier weer eens terug te zijn na zoveel jaren!
Lekkere koffie en tosti’s en betaalbaar
Ziet er triest uit als een bruine kroeg. Ene deel te warm de zalen ijskoud
Place to be in Maarn. Hier gebeurt alles op cultureel gebied en sportief op zaalgebied. Goede catering met vriendelijk personeel. Ook de fantastische bibliotheek is hier gevestigd.
Wij waren hier voor een zaalhockey wedstrijd. Het was een mooi gebouw echter was er bij de bar iets druk gaande waardoor wij hier helaas geen toegang tot hadden. Verder was er ook geen personeel aanwezig dat mij kon helpen met een blessure. Verder was er zo ver ik wist geen ijs aanwezig. Wellicht lag dit achter de bar, maar hier hadden wij geen toegang tot helaas, ookal waren er wel mensen aanwezig daar.
Moeilijk te doorgronden routing voor covid vaccinaties. Ingewikkeld gebouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid