facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpsboerderij Nieuwkoop

Dorpsboerderij Nieuwkoop

Info

Heel veel verschillende dieren lopen, zwemmen, klauteren en klimmen er rond op Dorpsboerderij Nieuwkoop. Kom ook kijken en genieten van onze dieren en leer hun eigen, gekke karakters kennen.



"Dorpsboerderij Nieuwkoop is een gezellige boerderij voor jong en oud. De accommodatie is te vinden aan het Kennedyplein naast de Jumbo. Op de boerderij zijn herten, geiten, schapen, eekhoorntjes, varkentjes en konijnen. Sinds kort is het eerste hok weer bewoond door een pauw en 2 krielkipjes. Jip en de Jannekes. Om de ooievaar niet te vergeten, die sinds kort het nest weer heeft gevonden! Er is bij de dorpsboerderij een kantine met terras, “het Kwakertje” waar bezoekers koffie, cappuccino, thee of limonade kunnen kopen. Gewoon lekker afspreken met vrienden of familie, onder het genot van een lekker bakkie op het terras of een van de andere zitjes op het terrein. Graag tot ziens!!"
Adres: Kennedyplein 2, 2421 Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31683255563
Stad: Nieuwkoop
Route: Kennedyplein 2
Postcode: 2421



op zoek naar gerelateerd: Kinderboerderij Nieuwkoop
Recensies
Leuk kinderboerderij wel kleine maar wel leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid