facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorpsacademie Mus & Muzen

Dorpsacademie Mus & Muzen

Info

Dorpsacademie Mus & Muzen is een kunstacademie & culturele broedplaats voor amateurs en liefhebbers. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven.

Geschiedenis

Dorpsacademie Mus & Muzen is een kunstacademie te Wilnis, voor amateurs en liefhebbers. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en bedrijven. Met een breed aanbod aan beeldende vakken waardoor iedereen de kunstenaar in zichzelf kan ontwikkelen. In elk beroep, in elke levensfase, elk bestaan, is de ontwikkeling van creativiteit een verrijking voor de mens en de samenleving. Beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden heeft met de Dorpsacademie het Groene Hart een creatieve broedplaats gegeven. Kunstlessen voor kinderen, jongeren en volwassen.Inspirerende workshops voor particulier & bedrijf. Graffiti voor iedereen. Dorpsacademie Mus & Muzen is speels, professioneel, creatief, vernieuwend, warm en persoonlijk. Met vrijheid en respect voor het individu en met de liefde voor alle kunstuitingen als belangrijkste uitgangspunten.

Adres: Irenestraat 4a, 3648BB Wilnis
Telefoonnummer: 0297256912
Stad: Wilnis
Route: Irenestraat 4a
Postcode: 3648BB



op zoek naar gerelateerd: Dorpsacademie Wilnis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid