facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorotheahoeve

Dorotheahoeve

Info

Graag verwelkomen wij jullie op onze boerderij!

Onze hoeve ligt tussen de weilanden in het Noord-Limburgse dorp Panningen. In een rustige omgeving kunt u genieten van een aangenaam verblijf in onze luxe vakantiewoningen. Geschikt voor familie en vrienden

Adres: Groenstraat 5, 5981PG Panningen
Telefoonnummer: 06 20248406
Stad: Panningen
Route: Groenstraat 5
Postcode: 5981PG


Recensies
Super aardige mensen, die met je meedenken en in oplossingen denken. Er is veel mogelijk zoals vuurtje stoken, bbq gebruiken enz. De bedden waren opgemaakt en we konden gebruik maken van de handdoeken. De bedden sliepen erg goed. Er waren zelfs drie badkamers. Panningen ligt op loopafstand en er is ook een bakker dichtbij. We hebben het vriendenweekend hier georganiseerd en prima naar onze zin gehad.
We zijn hier nu een midweekje geweest, en hadden de helft van de ruimte, uilenhoeve De complete keuken is niks van waar voor deze kant, de karige combi magnetron heeft een oven schaal om uit te eten Geen vaatwas machine, die bevind zich in het andere deel, maar dan een afwas borstel was er ook niet De locatie ligt net buiten Panningen, op een rustige weg. Enige waar je last van heb is de eigenaar zijn eigen auto als je aan de voor kant slaapt Bedden waren erg goed, prima uitgerust! Al was de verlichting van de ruimtes erg raar geregeld Geen centrale verlichting waardoor het continu donker voelt En het draadloze lampen aanzetten was kapot en gaf veel gedoe elke dag Omdat het een omgebouwde stal was waren er veel vliegen en die waren overal Als je geen buren heb in dezelfde week heb je mazzel, want horen zul je ze, super gehorig allemaal Al met al, prima huisje maar je moet er niet zijn voor het huisje
Mooi locatie. Alleen wat minder ervaring bij het verblijf. Geluid is na 22.00 een probleem met twee buren dicht tegen de locatie aan. Communicatie hierover verloopt een beetje bijzonder. Probeer je gasten hier in mee te krijgen, deze zijn best in staat mee te werken. Verder is de prijs/kwaliteits verhouding prima.
Wij hebben de Kaumeshoeve voor een lang weekend gehuurd. Bij aankomst was er niemand en toen we de eigenaar belde wist hij niet dat er nog een groep was. Wij waren met 4 gezinnen en er was maar 1 tweepersoonsbed, verder stapelbedden... De woning had 3 verschillende keukens waarvan er niet 1 compleet of volledig werkend was. In een halletje hadden ze een douchecabine gemaakt met als afvoer een over de grond lopende buis naar het putje. Onprofessioneel was het aangelegd en nog niet te spreken over de staat van het huis. Buiten was het 1 grote bende. De eigenaar reed de hele zondag met z’n nieuwe buggy rond het terrein. Hij had beter zijn tijd in het opruimen kunnen stoppen... kortom het was een erg gezellig weekend maar deze boeken we niet nog een keer.
Plus: Gezellige hoeve voor grote groepen. Leuke locatie net buiten het leuke dorp Panningen. Van alle gemakken voorzien. Min: Erf is erg rommelig en de hoeve niet echt schoon wat jammer is want dat is niet nodig. Bedden waren niet top en her en der is wat geknutseld ipv gebouwd. Met een beetje meer aandacht kan t een top locatie zijn.
Hele gezellige en leuke hoeve waar je met een grote familie genoeg te doen en te zie hebt. De eigenaren zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam en denken met je mee. Zeker een aanrader, met de kerst zou het daar ook superleuk zijn denk ik.
Veel vermaak voor kinderen en volwassenen. Bedden zijn prima en schoon. Verwacht alleen niet te veel luxe. Verder een leuke tijd gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid