facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dormio Investments

Dormio Investments

Info

Dormio Investments is gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen.

Geschiedenis

Dormio Investments is gespecialiseerd in de projectmatige verkoop van vakantiewoningen. Inmiddels heeft zij een imposant trackrecord en dito klantenbestand opgebouwd. Dormio Investments verkoopt vakantiewoningen uit eigen projecten (die door Dormio Leisure Development ontwikkeld zijn) maar treedt ook op als verkoopbemiddelaar bij de verkoop van vakantiewoningen in projecten van externe opdrachtgevers.

De verkoop van vakantiewoningen geschiedt veelal vanaf het plan, dat willen zeggen voordat de bouw van het project begonnen is. Dit is een vak apart en juist op dat gebied heeft Dormio Investments veel ervaring en kennis in huis die essentieel is voor het slagen van een project!
Het opstellen van een verkoop- en marketingstrategie is voor een succesvolle realisatie van een project essentieel. Ook op dit vlak heeft Dormio Investments alle kennis in huis.

Ontwikkelen van vakantieresorts en hotels
Dormio Leisure Development ontwikkelt als projectontwikkelaar resorts en hotels. De projecten worden ontwikkeld op eigen risico of in opdracht van derden. Dormio begeleidt een project van de ideeën fase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Dormio heeft met haar ontwikkelingsbedrijf, verkoopbedrijf, verhuurbedrijf en ingenieursbedrijf alle benodigde kennis en middelen onder één dak. Hiermee is Dormio uniek in de branche. Door nauw contact te onderhouden met zowel de gebruiker (resort- en hotelgast) en de koper van de vakantiewoningen ontwikkelt Dormio het optimale vakantieresort.

Ook verhuur en beheer
Dormio Holidays is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 7 vakantieresorts en hotels is Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik binnen onze branche.
Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 7 vakantie resorts en hotels verhuurt en beheert zij in totaal circa 490 vakantieaccommodaties en heeft zij ca. 60 medewerkers .

In de vakantieresorts en hotels van Dormio Holidays staat een onbezorgde vakantie en een optimale vakantiebeleving van de gast voorop. De optimale beleving kan afhankelijk van de situatie en ligging van het vakantieresort en hotel verschillende vormen hebben. Dit kan rust en natuur zijn, maar ook een sportief of stads karakter hebben. Dormio Holidays gelooft in diversiteit. Dit is waarom gasten voor Dormio Holidays kiezen.

Dormio Holidays werkt samen met de grootste touroperators van Europa en weet op die manier een breed scala aan gasten te bereiken. Wilt u als vakantieresort of hotel samenwerken met Dormio Holidays, neemt u dan contact met ons op.



"Wilt u investeren in kwalitatief recreatief vastgoed op toplocaties in het binnen- en buitenland? Het uitgebreide aanbod van Dormio Investments bestaat uit luxe vakantiewoningen, -appartementen en chalets op verschillende toeristische toplocaties in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje en op Curaçao.Heeft u een vraag of wilt u een projectlocatie bezoeken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden."
Adres: Velperweg 13, 6824BC Arnhem
Telefoonnummer: 026 353 77 00
Stad: Arnhem
Route: Velperweg 13
Postcode: 6824BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid