facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorlandsweer 50

Dorlandsweer 50

Info

Leuke, instapklare woning te koop/te huur!

Geschiedenis

Soort onroerend goed: Maisonnette

Korte omschrijving:
Instapklare voordelige woning met veel ruimte! Hoekmaisonnette op de "top" woonlaag gelegen in de woonwijk “Craijensteijn”. Rustige ligging aan het einde van een galerij. De goed onderhouden woning beschikt onder meer over een lichte woonkamer met toegang tot een zonnig dakterras van circa 25m2.
Adresgegevens:

Dorlandsweer 50
3363 JD Sliedrecht
Zuid-Holland

Overige gegevens:

Indeling:
Trappenhuis naar de galerij met toegang tot de woning. De berging, welke is voorzien van elektra, bevindt zich op de begane grond.

Entree met toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en het toilet. De moderne toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet.

Woonkamer: De woonkamer heeft een afmeting van circa 5,95 x 3,60 en heeft een praktische bergkast met diverse planken. Speelse, riante living, met spagtelputz wanden, deels voorzien van diagonaal gelegen plavuizen en deels voorzien van vloerbedekking (zitgedeelte). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime afgeschermde dakterras, waar je de gehele dag kunt genieten van de zon. Middels een gezellig barretje staat de woonkamer in verbinding met de keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Een grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor veel lichtinval en geeft een prachtig uitzicht.

Keuken: Luxe, open keuken voorzien van lichte keuken met aanrechtblad, betegelde achterwand, spoelbak en alle wensbare voorzieningen waaronder: kookplaat, rvs-afzuigkap met buitenafvoer (!), vaatwasser, inbouw koel- en diepvriescombinatie en inbouwoven met magnetron.

1e verdieping:

Nette overloop met toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de vlizotrap naar de zolderetage.

Slaapkamer 1: is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een grootte van circa 3,95 x 4,25 meter. Deze kamer heeft een kastenwand met spiegeldeur. Achter de knieschotten bevindt zich nog meer bergruimte.

Slaapkamer 2: Ligt aan de voorzijde en is circa 3,30 x 4,25 meter groot. Ook hier veel opbergruimte achter de knieschotten!

Badkamer: Voorzien van verlaagd plafond met inbouwspots, ligbad met douchewand en thermostaatkraan, wastafel met ombouw, wasmachine- en drogeraansluiting (aparte stroomgroep). De geheel betegelde badkamer heeft een afmeting van circa 2,10 x 1,95 meter.

2e verdieping:
Ruime berg-/ hobbyzolder over de gehele breedte van de woning. De zolderetage is bereikbaar middels een vlizotrap. Op de zolder hangt de geiser Vaillant (2002).

Klik op de onderstaande link om de preview te bekijken:
http://youtu.be/tuzegOeDEMc

Bijzonderheden:
- Servicekosten: € 191,-- per maand als volgt gesplitst
Water
Gas tbv stookkosten (blokverwarming)
Gehele onderhoud buitenzijde
Schoonmaakkosten galerijen
Opstal verzekering
Waterverbruik
- De berging bevindt zich op de begane grond.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- recentelijk is het voegwerk en lood vervangen
- dakbedekking terras is vervangen
- Oplevering kan snel.
- Op korte afstand gelegen van bijvoorbeeld bushalte, supermarkt, rijksweg A15 en het recreatiegebied De Merwelanden.

Iedere serieuze bieding zal door de eigenaar in overweging worden genomen.

Adres: Dorlandsweer 50, 3363 JD Sliedrecht
Stad: Sliedrecht
Route: Dorlandsweer 50
Postcode: 3363 JD


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid