facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorhout Mees

Dorhout Mees

Info

Het gezelligste hotel aan het Veluwemeer!
Biddinghuizen | Dronten | Elburg | Harderwijk

Geschiedenis

Comfortabel, aangenaam en gastvrij. Niet voor niets hebben wij Golf- & Adventure Hotel Dorhout Mees zo sfeervol en rustiek mogelijk ontworpen en ingericht. Wij willen onze gasten op hun gemak te stellen en verwennen. De royale, luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien en worden gekenmerkt door intense rust en vergezichten. Waar je je ook bevindt op het complex... je kunt altijd rekenen op de inzet van onze enthousiaste medewerkers.

Adres: Strandgaperweg 30 , Biddinghuizen 8256 PZ, NL
Telefoonnummer: 0321 331 138
ln.seemtuohrod@eitpecer
Stad: Biddinghuizen
Route: Strandgaperweg 30
Postcode: 8256 PZ



op zoek naar gerelateerd: dorhout mees golfclub, dorhout mees familie, dorhout mees openingstijden, dorhout mees fashion, dorhout mees restaurant, greenfee dorhout mees, dorhout mees hotel, dorhout mees jacht
Recensies
Leuk personeelsfeest gehad. Perfect verzorgd. Keuze uit meerdere activiteiten in de middag. Barbeque was geweldig. Goed vlees en veel keuze aan bijgerechten. In de avond gezellig met zijn allen op het terras met muziek. Tegen middernacht naar onze hotelkamer vertrokken. Prima kamer, ondanks de warmte best geslapen en na wat uitslapen uitcheck was pas om 12.00 het weekend met een uitgebreid ontbijt afgesloten!!
Nu tweemaal wezen schieten, 1 x kleiduif en korte baan x aantal jaar terug en gisteren lange baan schieten .22/.308. Beide keren zeer proffesioneel ontvangen en begeleid. De locatie is erg mooi, goed te bereiken en goed onderhouden. Personeel proffesioneel en vriendelijk met veel kennis van de activiteiten en alles wat daarbij hoort. Schieten op de lange baan was heel erg leuk. Oorspronkelijk 10 schoten p.p. met .22, nadat dit was afgelopen werd nog aangeboden even met de .308 te schieten. Dit was oorspronkelijk niet geboekt maar was een erg leuke en spontane verassing, dank aan de instructeur dat hij dit voorstelde en hier extra tijd voor nam. Schieten op de baan is erg leuk en je word goed begeleid, ik denk dat zowel beginner als gevorderde hier veel plezier kan hebben. Score is digitaal bij te houden en leuk om onderling competitie te doen. Al met al beide keren echt een hele leuke ervaring gehad. Het is jammer dat ze geen abbonement aanbieden anders had ik deze afgesloten, zonder twijfel. Dikke aanrader!
Nadeel is wel dat de activiteit echt snel voorbij is net nog geen 30 minn 25 patronen von de het daardoor wel erg aan de prijs Jammer dat er egels sprekend personeel is zou gewoon Nederlands moeten zijnService: 4/5
Een deel van een vrijgezellenfeestje hier gehouden. Lekker borrelen op het terras. Uiteraard alcoholvrij, want we moesten nog kleiduivenschieten. Dat is overigens erg leuk en de begeleiding was top. Daarna verder geborreld. Lekkere hapjes ook!
Wat een leuke activiteit om te doen. Sowieso een aanrader. Onze instructeur was de beste die er was! Bart heeft zijn uiterste best gedaan! hoewel ik niets raak schoot wist hij me nog steeds een goed gevoel te geven. Ook de jongen in de bediening was ontzettend humorvol en heeft onze beleving compleet gemaakt. Kudos naar Dorhout Mees.
Vrijgezellenfeest, kleiduifschieten, korte & lange baan met introductie kogel.. man wat een feest! Begeleiding van Nick K was uitermate goed, zou ik iedereen aanraden! Contact vooraf ging ook makkelijk en snel. Zeker tot een volgende keer!
Mooi restaurant, leuke activiteiten en een bbq met goed vlees en ruime keuze van het buffet. Frisse schone toiletten. Leuke spontane instructeurs/begeleiding bij het schieten, met goede aandacht voor veiligheid. Activiteiten in de buurt: Veel verschillende groep activiteiten, gps tracking, schieten, quad rijden, etc. Leuke spontane instructeurs.
Het eerste wat je hoort als je wat wilt bestellen van de werknemers is: "English please". Geen geld om fatsoenlijk Nederlands personeel te betalen. Verder is het schieten vooral op geld verdienen gericht, geen goede hulp geboden bij het schieten. Geen aanrader.Kamers: 1/5
Gezellige plek voor een leuke dag. Eten was erg lekker en divers. Zowel lunch als diner. We hebben kleiduiven geschoten en met .22 op de lange baan 100mtr. Begeleiders waren vriendelijk en geduldig. Zeker een aanrader.
Groepsuitje gehad , leuke tent, goed eten. Instructie was echt heel goed geregeld, wij hadden Richard mee, 10/10! Wat een held , begaan met z’n werk en heerlijk enthousiast! Deze word zeker een x herhaald
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid