facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dordt Hartje Stad

Dordt Hartje Stad

Info

Dordt Hartje Stad de kern van een monumentale stad waar de historie van de muren druipt.

Geschiedenis


"Omdat Dordt historisch is voel je het verleden, en er nogal wat te horen en te zien valt. Beleef Dordt, omdat je er blij van wordt ©

Dordrecht is mijn stad, smalle straatjes waar ik ’s nachts liep. Dordrecht is mijn stad, het postkantoor allang verdwenen. Dordrecht is mijn stad, de markt is zaterdag vroeg verschenen. Dordrecht is mijn stad, terwijl ik nog sliep. Dordrecht is mijn stad, het plein van Ary vol terrassen. Dordrecht is mijn stad, ik ga nooit verkassen.

Copyright © 2011 "Valentina" Dordt Hartje Stad

..."Like" onze "Dordt Hartje Stad" pagina en U ontvangt de nieuwste en oudste / leukste foto's en agendapunten op je nieuwspagina. Wij vinden het leuk als jij erbij bent.

Alvast bedankt!! groet, team Dordt Hartje Stad.

Bepaalde foto's worden gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk Delen 3.0 Unported licentie

Reclame en het plaatsen van links worden zo spoedig mogelijk verwijderd !!!






"KOFFIECORNER & LUNCHROOM "" HARTJE STAD""In een uiterst gezellige omgeving drinkt u dé lekkerste cappuccino van Dordrecht , of een van de vele soorten verse thee met een heerlijke zojuist gebakken koek of taart.Geniet tijdens de lunch van ons onovertroffen 100% desembrood van World Master Baker , en Meester Boulanger Peter Bienefelt , de beste bakker van de Wereld dus! Kijk ondertussen rond in de sfeervolle als huiskamer ingerichte ruimte. Ontdek de Italiaanse en Franse delicatessen, Hèèrlijke lokale biertjes, theeprodukten en kado`s. Bekijk het grote aanbod schilderijen/aquarellen van Dordtse schilders.Komt u met meerdere personen of groep? Wij regelen een heerlijk lopend buffet naar wens.U bent van harte welkom!"
Adres: Scheffersplein, 3311 ET Dordrecht
Stad: Dordrecht
Route: Scheffersplein
Postcode: 3311 ET


Recensies
Koffiecorner Hartje Stad is iets meer dan de naam zegt: behalve koffie, thee en iets lekkers daarbij, verkoopt de koffiecorner ook brood, pasta en kunst. Het bedrijf is creatief ingericht met verschillende hoekjes in verschillende stijlen. Het personeel is vriendelijk, de bediening snel en de prijzen zijn prima. Aanrader om een keer binnen te vallen.
Super lekker abdij brood om thuis af te bakken
Koffiecorner "Hartje Stad" is niet alleen een leuke zaak - met huiskamersfeer en vriendelijke bediening - maar maakt het qua producten ook helemaal waar. Voor het lekkerste, ambachtelijke brood van Dordrecht en/of een voortreffelijke cappuccino met appeltaart, is een bezoek aan deze eetgelegenheid annex bakkerij zeer de moeite waard.
Lekker brood met koffie. Klein kopje, maar goed.
De gezelligste huiskamer van de stad. Pretentieloos, gezellig, en niet te vergeten: de lekkerste cappuccino van Dordrecht.
Heerlijk brood verkopen ze daarEten: 5/5
Heerlijke koffie en een lekker taartje, inclusief goed gesprek....alleen de verkeerde naam, Hartje Stad bestaat al op Facebook.
Prima kopje koffie gedronken. Meisje dat ons de koffie bracht was aardig. Terras gezeten lekker ruim
Leuke plek om een bakkoe te doen. Je kunt ook brood kopen. Vriendelijke bediening !!
Een prima horecagelegenheid met een heel eigen karakter. Zalig brood en o zo leuke cadeautjes te koop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid