facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorcas Winkel Bolsward

Dorcas Winkel Bolsward
Adres: De Wymerts 7, 8701 WT Bolsward, Nederland
Telefoonnummer: 0515 820 901
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Bolsward
Route: De Wymerts
Huisnummer: 7
Postcode: 8701 WT


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: 12:00–16:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Hele dure kringloop. Mensen met een kleine beurs kunnen beter ergens anders winkelen. €12 euro voor n simpele tweedehands broek bijvoorbeeld. Inbreng is, hoe zal ik het netjes zeggen, zo bot dat je denkt ik breng hier nooit meer wat. Als het advies is een designlamp, andere nieuwe lampenkappen, etc naar de stort te brengen, dan weet ik het niet meer. Kijk naar de lijst op hun website wat ze wel en niet willen hebben. Eigenlijk weet je het dan al. Het enige positieve is dat de winkel netjes is. Maar echt veel te duur. Jammer.
Een nette 2e hands stichting.nAlles is goed schoon, geordend, makkelijk te vinden en vriendelijke medewerkers.nnDe prijs-kwaliteit verhouding is alleen niet accuraat. De prijzen zijn best hoog.nVan bepaalde producten zijn duidelijke gebruikerssporen zichtbaar, maar betaal je nog steeds 2/3e van de nieuwprijs. Dat is een beetje jammer.
Mooie winkel, aardige medewerkers in de winkel.nHelaas kan je maar op beperkte momenten inbrengen.nVoelde niet echt welkom als je door twee medewerkers wordt toegeroepen: Het is vandaag geen inbreng!nLijkt mij dat je het ook van je inbreng moet hebben. Een overweging waard om dit nog eens anders aannte pakken!
Inbreng alléén op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 15:30!nPrachtige kringloop met héél veel spulletjes voor weinig en heel netjes ingericht. Ik kom er elke week wel even.
Nette winkel, vriendelijk personeel! Er is veel keus en de winkel is lekker groot! Zeer snel mijn aankoop bed bezorgd, was er geweest en een boodschapje gedaan en was net thuis en daar was de bezorgdienst al! Helemaal top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid