facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dorcas

Adres: 15 Turfsteker Straat, 1431 GD Aalsmeer
Telefoonnummer: +31297361043
Stad: Aalsmeer
Route: 15 Turfsteker Straat
Postcode: 1431 GD



op zoek naar gerelateerd: Dorcas kringloop, Dorcas ophalen, Dorcas openingstijden, Kringloop Amstelveen, Tweedehands kleding Aalsmeer, Kringloop Aalsmeer openingstijden, Dorcas webshop, Noppes Aalsmeer
Recensies
We heten je graag van harte welkom in de Dorcas Winkel Aalsmeer. Hier kun je tweedehands spullen shoppen, waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. In onze winkel vind je tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies en nog veel meer! Je kunt ook je eigen spullen inleveren. Dit levert jou een opgeruimd huis op, jouw spullen een tweede leven en kwetsbare mensen een betere toekomst. Hopelijk tot snel! Iedereen bij Dorcas Winkel Aalsmeer zet zich vrijwillig in. Zo dragen we eraan bij dat het overgrote deel van de winkelopbrengst daadwerkelijk gaat naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Kom jij ons gezellige team versterken? We zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers! Interesse? Kom dan langs of vraag hieronder meer informatie aan. Winkelen voor het goede doel De opbrengst van jouw aankoop maakt blijvende verandering in het leven van mensen in nood mogelijk. Wij zetten ons in voor de meest kwetsbare mensen die slachtoffer zijn van armoede, uitsluiting en crisis. Dat doen wij door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk. Jaarlijks helpen we honderdduizenden mensen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Jij maakt dit mogelijk door in onze Dorcas Winkel te shoppen. Bedankt daarvoor!
Wat een fijne kringloopwinkel! Kom er soms wekelijks. De aangeboden spullen zijn heel netjes en absoluut niet duur. 30 of 50 cent voor een kopje is echt niet duur. Alles is heel overzichtelijk en de medewerkers zijn onwijs vriendelijk. Je kunt echt hele mooie pareltjes vinden. Ze hebben een hele grote kledingafdeling, afdeling met servies, grote boekenafdeling en met kerst zelfs een hele mooie afdeling vol met kerstartikelen. Je kunt zelfs bij de koffiecorner een bakkie doen. Ga vooral zo door!
Een ruime zaak met een grote sortering. Alles keurig geordend en vriendelijke medewerkers. Het is er meestal wel behoorlijk druk, waardoor parkeren een dingetje is. Er is niet veel parkeerruimte naast de winkel. Als je de moeite neemt om 100 meter te lopen dan is er een tweede parkeerplaats er daar is meestal ruimte genoeg
En van mijn favoriete kringlopen. Het is netjes, personeel is zeer vriendelijk. En prijzen zijn heel goed. Er is van alles te vinden waaronder echt mooie antieke juwelen. Er is een koffie hoek. Ook is er zelf gemaakte kunst van gehaakte poppen tot bijvoorbeeld schilderijen te vinden.
Het is hier altijd druk. Komt waarschijnlijk doordat ze maar 3 dagen in de week open zijn. De meubelhal is te duur geprijsd. Nieuwe kastjes bij Leen Bakker zijn goedkoper dan hier 2e hands.
Ze hebben HEEL veel spullen, vooral veel verzamelbare dingen... Maar alles staat wat random door elkaar: de boeken staan helaas alleen op schrijver en dus niet op soort en zeker op de 1e verdieping moet je echt zoeken. Dat is geen straf, want het zijn allemaal leuke dingen, maar als je echt iets specifieks zoekt, dan vind ik dat wel vervelend. De hele winkel vind ik niet verwelkomend overkomen, zo word je bij de ingang een richting op gedwongen waarna je in een donker hoekje lijkt te verdwijnen... Maar nogmaals: veel en mooie vintage spullen met verzamelwaarde.
Update: nog een steeds een leuke winkel. Er hangt gewoon een leuke sfeer en het zijn aardige mensen. Maar de prijzen nemen wel enorm toe. Daarom moet ik toch de score bijstellen. ---- Erg leuke, ook uitgebreide kringloopwinkel. Vandaag geweest met mijn kleine zoontje. Wat deze winkel maakt, is het personeel. Enorm aardig en gastvrij. Het personeel is iets meer op leeftijd en dat staat gelukkig voor aardigheid. Ook de meneer van de elektro afdeling. Wat kunnen de andere winkels hier van leren zeg!
Superfijne kringloop. Twee locaties aan weerszijde van parkeerplaats. Een daarvan is een aparte locatie met meubelen. op de ander locatie twee verdiepingen met producten op stellingen, ruimtelijk en netjes geordend. Supervriendelijke vrijwilligers. Enkele dagen per week open. Goed bezocht, daardoor ook veel doorstroming in producten.
Leuke spullen voor gebruik, redelijke prijzen
Er zijn zoveel boeken, heerlijk om te snuffelen. Men is altijd bereid om ook bij de voorraad te kijken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dorcas met het openbaar vervoer


Aalsmeer, P.F. von Sieboldlaan 180 meter
171
Aalsmeer, P.F. von Sieboldlaan 200 meter
171
257
Aalsmeer, Floraholland West 210 meter
257
271
Aalsmeer, Mendelstraat 350 meter
171
Aalsmeer, Mendelstraat 390 meter
171
257

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid