facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doppio Espresso Purmerend

Doppio Espresso Purmerend

Info

Espressobar met geweldige koffie, thee, gebak, ontbijt en lunch in het bruisende centrum van Purmerend

Geschiedenis

Elke werkdag staan we midden in Purmerend klaar om jouw favoriete koffie te maken. Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom, jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

„Life begins after coffee”
Elke werkdag staan we voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Wil je liever gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen.

Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades. Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch? Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi.

Adres: Willem Eggertstraat 147, 1441 CH Purmerend
Telefoonnummer: 0299-633092
Stad: Purmerend
Route: Willem Eggertstraat 147
Postcode: 1441 CH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Doppio Nijmegen, Doppio Groningen, Doppio Leeuwarden, Doppio Cannoli, Doppio menu, Doppio Zuidas menu, Doppio koffiebonen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koffie & zo Koffie & zo 99 meter Liefdevolle en goede bediening. Heerlijk gegeten en gedronken. Gezellige ambiance!
Bakker Bart Purmerend Bakker Bart Purmerend 119 meter Lekkere lunchbroodjes met sapje. Aardige bediening en variaties op menu zijn mogelijk...
Franzen Tabak, Koffie, Thee en Wijn Franzen Tabak, Koffie, Thee en Wijn 137 meter Fijn advies over koffiebonen en meer. Goede take away koffie. Spaargelegenheid voor P...
Brownies&downieS Purmerend Brownies&downieS Purmerend 154 meter U bent bij ons van harte welkom voor een heerlijke lunch met een bijzondere ervaring!
Broodjeshuys Broodjeshuys 218 meter Na het eten van een broodje rosbief heb ik een voedselvergiftiging opgelopen
Ararat Ararat 260 meter Al sinds 2006 staat ons team klaar om u van verse pizza's, broodjes en kapsalons te v...
De lekkere dingen bakker Wormerplein De lekkere dingen bakker Wormerplein 917 meter Even lekker gebak halen denk je. Geen vriendelijke service kon amper een glimlach van...
Koffie Loket Koffie Loket 1 km Alles lekker en betaalbaar aardige chef
Cafe  De Kroeg Cafe De Kroeg 3 km De Kroeg tijdens het bezoek van Sint en Piet
McDonald's McDonald's 3 km Ik snap het voorbereidende werk, maar deze spicy kip nuggets zijn echt niet goed meer...
WK Catering WK Catering 4 km Wat een leuk feest was veranderde in een drama. Heerlijke verjaardag met daarbij een...
Recensies
Lunch compleet is altijd goed! Heerlijke Italiaanse tosti met jus d’orange en koffie/thee. Tosti was deze keer een beetje aan de droge kant, vandaar de 4 sterren haha.
Leuk tentje met lekkere gebakjes en lunch. zelf de zalm op brood besteld en deze was lekker, alleen de zalm was een beetje warm alsof deze al een tijdje uit de koelkast was gehaald. Verder gezellig en snel personeel. 1 minpunt wel is dat er een kinderglijbaan naast de zitplaatsen staat met veel gillende kinderen en dus niet voor je rust hier moet komen.
Vandaag bij Doppio geweest. Lekker geluncht. Koffie prima. Helaas was de bediening minder. 7 man in de keuken. Had gevraagd voor een boterham voor mijn dochter met boter. Voor de rest van het eten. Dat kwam laat en de boter was bevroren. Het eten kwam eerst waarbij het bij 1 iemand later werd geserveerd. De koffie kwam later. Kom dat werd verspreidt geserveerd. We hebben een half uur op lunch gewacht. Dat is erg lang voor lunch
Net een heerlijke tiramisu iced coffee gehad. Wat een heerlijke textuur dat je echt doet denken aan tiramisu. Niet goedkoop, maar de prijs waardig. Locatie is niet super.
Klein menu, maar op zich prima plek om te zitten en je kids op de glijbaan in de gaten te houden.
Gisteren voor het eerst bij Doppio gelunchd. Wij hadden de aanbieding van de dag. Koffie met gebak voor 5euro. Daar is niks mee koffie was lekker en gebak ook. Wat wij raar vonden is dat het niet samen werd geserveerd zoals je zou verwachten. Eerst kregen wij het gebak het was al op toen wij de koffie kregen. Wij hebben een tosti erbij besteld. Wij hebben erg lang hierop moeten wachten wel met excuses van de vriendelijke kok. Bij overmaat van ramp werd ik aangesproken door een van de dames van de bediening bij het weggaan alsof ik niet heb betaald. Ik had van te voren afgerekend. Dus een volgende x.........weet ik niet.
ALTIJD een hele goede koffie. Ook ontbijt en lunch van zeer goede kwaliteit, bediening netjes en vriendelijk maar niet altijd even snel. Wij komen hier vaak en zullen hier zeker blijven komen.
Het eten is hier echt super lekker en voor een redelijke prijs.
Even lekker relaxed lunchen in het Eggertcentrum. QR code bij de hand houden, wordt gecheckt goed zo en je aan de regels houden. Lekkere cappuccino en tosti Italiaans.
Wisselende bediening..... Ene keer is het top, snelle en goede service. Andere keren laten ze je langer dan een kwartier wachten, voordat er überhaupt iemand naar je toe komt. Of klopt je bestelling niet. Tijdje terug zelfs gehad dat personeel koffie zat te drinken een paar tafels verderop. En wij na 20 minuten maar zijn opgestapt. Toen kwam zij naar ons toegelopen of wij nog wilde bestellen. Nee bedankt, ga nu wel ergens anders heen. Erg jammer! Voorheen regelmatig daar koffie gedronken, maar laatste keren valt het erg tegen. Koffie is wel erg lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid